Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Ethnicraft

Muren die spreken: wandopbergers met karakter

Met een collectie wandopbergers die natuurlijk hout viert, zet Ethnicraft de toon voor een eigentijds en evenwichtig interieur. Wandplanken, -haken, -rekken en consoles die functionaliteit verpakken in stijlvolle statements aan de muur.

Fijn gestapeld
Voor boeken, souvenirs, foto’s of zelfs speelgoed en kantoormateriaal zijn legplanken een welkome oplossing. Met de Ribbon-wandplanken en de PI shelves verkent Ethnicraft twee uitersten van de allrounder. Het Ribbon-ontwerp kenmerkt zich door een strakke, architecturale vormgeving bestaande uit een zwarte of naturel eikenhouten legplank en een wit of zwart metalen frame. De PI shelves gaan dan weer de organische toer op met een golvende vormgeving die de zachtheid van het gepolijste mahoniehout in de verf zet. Een look die tijdens de afgelopen designbeurs in Milaan hoge ogen gooide.

Handig gehangen
De match tussen sierlijkheid en geometrie houdt Ethnicraft ook aan bij de twee opties wandhaken. Net als de shelves volgen de PI wandhaken de vloeiende lijnen van het hout. Lichtjes afgebogen in een subtiele boomerangvorm, vormt de wandhaak individueel of in opstelling met meerdere elementen een knap geheel in donkerbruin mahoniehout. Een zwartbruin grafisch effect wordt verkregen met de nieuwste uitvoering van de handige Utilitile. 5 uitklapbare wandhaakjes in één vierkant eikenhouten paneel verenigen vorm en functionaliteit.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com 

Publicatiedatum: