Jan van der Starre verlaat BKS Meubelen

Na meer dan 17 jaar vertrekt salesmanager Jan van der Starre bij Brouwers meubelen (BKS), dat in inkoopcentrum De Woonindustrie een showroom heeft. Hij heeft voor een nieuwe uitdaging gekozen.

"Vanaf maart 2005 ben ik werkzaam bij BKS. Ruim 17 jaar heb ik hier met enorm veel plezier gewerkt. Eerst als accountmanager en vanaf 2013 als salesmanager. Enerverende jaren hebben we meegemaakt. Ik heb altijd veel vrijheid en verantwoordelijkheden gekregen in het onderhouden van de klantrelaties, het managen van het verkoopteam als ook in het netwerken met de diverse relaties rond BKS Meubelen. Mooie en leerzame jaren die ik niet snel zal vergeten. 
Het is echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb een baan aangeboden gekregen als commercieel directeur bij Hofstede Raanhuis."

Nieuw hoofdstuk
Per 1 oktober 2022 stopt hij bij BKS. "Na een fantastische tijd hier, kijk ik nu uit naar een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik wil mijn relaties hartelijk bedanken voor de goede contacten die we in de loop der jaren hebben opgebouwd en de mooie gesprekken die we gehad hebben."

Bij Hofstede Raanhuis in Renkum, dat al meer dan 100 jaar bestaat, staat zijn broer Jaap aan het roer. Jan wordt er mede-eigenaar. Als commercieel directeur wil hij de groei van de meubelfabriek meer gestalte gaan geven. "Jaap houdt zich vooral met de ontwikkeling en productie van tafels, kasten, banken en fauteuils bezig. Voorheen deed hij alles, ik kom nu de directie versterken en ga onder andere leiding geven aan het verkoopteam, zoals ik dat ook bij BKS deed", besluit Jan.

Meer informatie:
BKS
www.bks-holland.com 

Hofstede Raanhuis
www.hofstede-raanhuis.nl
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven