Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BNS Crisp verbindt stylisten, onderwijs en consumenten tijdens WOONevent

Op zondag 11 september vindt het WOONevent, een dag vol inspiratie en een speciaal programma voor de consument, plaats in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein. Het WOONevent is onderdeel van de DWI Vakdagen, hét vakevenement voor interieurprofessionals en biedt consumenten een exclusief kijkje achter de schermen. Ook vakbezoekers zijn op deze dag van harte welkom. Als partner van de Woonindustrie levert BNS Crisp een inhoudelijke bijdrage aan het programma en hopen wij velen interieurprofessionals te ontmoeten.

Advies van BNS Crisp Stylisten
Enkele van onze leden geven in het Atrium van de Woonindustrie gratis flits interieuradviezen aan consumenten. Als consument kun je via de website een tijdslot boeken van 20 minuten, waarin onze stylisten antwoord geven op interieurvragen en praktische en creatieve adviezen geven, zodat de consument aansluitend aan de slag kan om van zijn of haar huis een persoonlijk thuis te maken.

Creatief afstudeerwerk in de spotlight
Tijdens de DWI Vakdagen stelt BNS Crisp de etalage van haar Homebase beschikbaar aan de pas afgestudeerde ontwerper Kimberly Leijen van SHOWOFFDESIGN. Kimberly heeft in 2017 het Clusius College afgerond en aansluitend product design gestudeerd aan de HKU. Tijdens de vakdagen presenteert Kimberly haar afstudeerwerk ‘de mathematic geometry collectie’. Deze collectie van bijzondere lichtobjecten die is ontworpen vanuit het principe van de ‘gulden snede’ en straalt wiskundige perfectie uit. Naast dat je kunt kennis maken met haar collectie, zal Kimberly tijdens het WOONevent zelf ook in de Homebase van BNS Crisp aanwezig zijn voor een heuse meet & greet.

Stylist! Magazine
Onlangs is het allereerste BNS Crisp consumentenmagazine, Stylist!, gelanceerd. Van interviews en artikelen tot shopping- en kleurtrends, het Stylist! Magazine zit boordevol kennis en inspiratie. Tijdens de het WOONevent kun je dit inspirerende magazine aanschaffen bij een van onze verkooppunten in het Atrium of in onze Homebase.

Ontmoet BNS Crisp
WOONevent is, naast voor de consument, ook een interessant evenement voor (beginnende) stylisten. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de vele standhouders van DWI, het opleidinginstituut NIA en natuurlijk de beroepsvereniging voor stylisten BNS Crisp. Tijdens het WOONevent hebben wij dan ook onze Homebase geopend en ontvangen wij graag interieurprofessionals die kennis met ons willen maken. De BNS Crisp Homebase (showroom nummer C049) is gevestigd op de 2e verdieping.

Over BNS Crisp
BNS Crisp is dé brancheorganisatie voor de Nederlandse stylist in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.

WOONevent
Het woonevent wordt georganiseerd door DWI en vindt plaat op zondag 11 september van 10:00 tot 17:00 uur. Het WOONevent richt zich speciaal op de consument en is onderdeel van de DWI Vakdagen, hét vakevenement voor de inteireurprofessional en biedt consumenten een exclusief kijkje achter de schermen. Meer informatie en aanmelden: www.dewoonindustrie.nl/woonevent-september-2022 

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl 

Publicatiedatum: