Nieuwe douchewanden van Duka in teken van welzijn, vrijheid en kleur

Kleur en comfort in de badkamer: na pura 5000 ColourArt gaat Duka door met de esthetische en conceptuele restyling van de iconen van haar productie. Met het nieuwe Colour Up Your Life voorstel brengen oplossingen uit de natura 4000 en libero 4000 series kleur in de badkamer. De nieuwe douchewanden van duka worden elementen met een nog eigentijdsere uitstraling.

Technologisch, functioneel, veilig, mooi. De talrijke modellen van de series natura 4000 en libero 4000 Colour Up Your Life herinterpreteren het concept van welzijn als comfort en visuele bevrediging. Design en kleur creëren unieke en emotionele omgevingen.

Profielen, grepen, scharnieren en andere bouwelementen worden elegante decoratieve details dankzij de nieuwe, briljante metaalafwerkingen koperparel, messingparel en zwartparel. Douchewanden worden zo steeds meer personaliseerbare ruimtes, voor verschillende configuraties die passen bij de ruimte - huiselijk, wellness of hotellerie - en inspelen op verschillende woonwensen en individuele smaken.

De ongekunstelde kleuren in combinatie met de verschillende openingssystemen, glassoorten en montagemogelijkheden maken van de natura 4000 douchewanden hoogwaardige oplossingen. Bij een inrichtingsproject wordt de badkamer niet alleen vanuit het oogpunt van functionaliteit en efficiëntie bekeken, maar vooral ook vanuit het oogpunt van harmonie. Welke oplossing je ook kiest, Duka maakt het daarom mogelijk om geraffineerde combinaties of verrassende contrasten te creëren die de sfeer van je badkamer veranderen. Zo kan de douchewand worden gecombineerd met de kranen en fittingen, de lak van de wastafel, de afwerking van de radiator of andere accessoires. libero 4000 biedt dezelfde vrijheid bij het inrichten van de badkamerruimte.

natura 4000
natura 4000 is de douchewand die garant staat voor een lange levensduur en prestaties dankzij de zuiverheid van zijn lijnen, de stabiliteit gegarandeerd door 6 mm gehard veiligheidsglas en de technische innovaties die het kenmerken. Het is beschikbaar in een standaard hoogte van 200 cm en een speciale hoogte van 210 cm.

libero 4000
libero 4000 is de synthese van een elegant formeel en expressief evenwicht, met de Walk In douchewand met 6 mm gehard veiligheidsglas die functionaliteit en esthetiek combineert in een open ruimte die enkel gedefinieerd wordt door een glazen wand die de doucheruimte scheidt van de rest van de badkamer.

De structurele elementen en metalen onderdelen van natura 4000 en libero 4000 worden op het glas bevestigd met de beproefde Duka UV-lijmtechnologie die schroeven overbodig maakt en een hoge glasweerstand garandeert. Het gladde binnenoppervlak, zonder opstaande delen of obstakels, vergemakkelijkt het onderhoud en de reiniging van de douchewand en verbetert de esthetiek ervan.

Andere functionele kenmerken, zoals het offset draaipunt van de draai- en bi-vouwdeuroplossingen, waardoor de doucheruimte wordt geoptimaliseerd, en de spatbescherming, die maximale bescherming en discretie biedt, onderstrepen de kwaliteit van de twee series.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven