Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rutger Weijer van Present Time over het nieuwe hoofdkantoor:

"Vanuit hier de volgende stappen gaan zetten"

Het is slechts een paar gebouwen verder, maar de verhuizing van Present Time is toch echt een grote stap in de goede richting. Afgelopen april kreeg de groothandel in onder andere designklokken, verlichting, klein meubilair en home deco, de sleutels van een nieuw kantoor. Wanneer je binnenkomt is er geen twijfel mogelijk: dit is onderdeel van Present Time. Op een hoge wand, direct te zien bij de entree, worden de merken Karlsson, Leitmotiv en Present Time vertegenwoordigd.


E-commercemanager Rutger Weijer.

Rutger Weijer, e-commercemanager Present Time en Light&Living, voelt zich al helemaal thuis. "Vanuit hier kunnen we de volgende stappen gaan zetten", vertelt hij trots, terwijl hij een rondleiding door het gebouw geeft. "Zoals je kunt zien hebben we de nieuwe huisstijl ook volledig doorgetrokken op het kantoor." Zo zijn de handen de afgelopen tijd flink uit de mouwen gestoken om het kantoorgebouw een 'Present-Time-sausje' te geven.Het vorige pand, 650 meter verderop in de straat, was door de jaren heen te klein geworden. Het interieurbedrijf was overduidelijk uit haar jasje gegroeid. "De uitstraling is nu simpelweg professioneler", stelt Rutger. "Tevens komen de producten veel beter tot hun recht." Momenteel is het pand nog voorzien van een pop-up showroom. In de komende maanden zal er een volwaardige showroom gebouwd worden, waar klanten de nieuwste collecties kunnen komen bewonderen.Naast dat het bedrijf er esthetisch op vooruit gaat, is het ook een stuk praktischer. "Doordat er meer ruimt is, heeft iedereen zijn eigen plekje. Dit zorgt voor rust." Zo zijn er verschillende meeting rooms aanwezig, waar in alle ruist gewerkt kan worden. Niet alleen intern zijn ze blij met de ruimte, ook bezoekers zijn enthousiast. "Tot nu hebben we alleen maar positieve reacties ontvangen. Vooral de entree is een echte eyecatcher", besluit Rutger.Iedereen is welkom voor een bezoek (op afspraak) in het nieuwe pand. Tevens zijn de producten van Present Time te bewonderen op de beurzen: Trendz, Autumn Fair en Maison&Objet.

Meer informatie:
Present Time
Televisieweg 16
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
info@presenttime.com
www.presenttime.com