CEO van Carpetright is zeer bezorgd over toenemend geweld, misbruik en asociaal gedrag

Afgelopen vrijdag, 12 augustus, voegde Kevin Barrett (CEO van Carpetright) zich bij honderden winkeleigenaren. Zij roepen de politie op om van winkelcriminaliteit prioriteit te maken in lokale strategie├źn. Dat meldt Carpetright op LinkedIn.


Kevin Barrett, CEO van Carpetright.

In de brief uitten retailers hun toenemende bezorgdheid over het toenemende geweld, misbruik en asociaal gedrag, en de emotionele impact die dit kan hebben op slachtoffers en hun collega's. Na een toename van geweld en misbruik van winkelpersoneel tijdens de pandemie, roept deze brief politie- en misdaadcommissarissen op om:

  1. Zich ertoe verbinden winkelcriminaliteit een prioriteit te maken in hun lokale politieplan;
  2. werk samen met lokale bedrijven om manieren te onderzoeken om aangifte eenvoudiger te maken, zodat de politie een nauwkeurig beeld krijgt van het probleem;
  3. hun lokale politie onder druk zetten om alle meldingen van geweld en misbruik tegen winkelpersoneel te onderzoeken en ervoor te zorgen dat de zaak met de ernst wordt behandeld die het verdient;
  4. Monitor hoe de nieuwe straftoemetingsrichtlijnen worden gebruikt en de impact op geweld en misbruik tegen winkelpersoneel.

Meer informatie:
Carpetright
www.carpetright.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven