Dit zijn de drie slaapkamertrends voor komende herfst/winter

De dagen worden korter, de temperaturen dalen: de herfst is het perfecte seizoen om het thuis gezellig te maken. Langzame zondagochtenden in bed, ontspannen een boek lezen of wegkruipen onder dikke, warme dekens. De slaapkamer staat deze herfst en winter in het teken van gezelligheid en geborgenheid.

Met de nieuwe trends voor herfst/winter 2022 - New Traditional, Evergreens en Boutique Hotel Chic - laat Swiss Sense, specialist in slaapproducten, zien hoe de slaapkamer dit najaar in een handomdraai een knusse en sfeervolle oase kan worden. Trend- en Stijlexpert Kristel de Jong licht toe welke designs, stoffen en kleuren helemaal van nu zijn.


At Home by Beddinghouse Cosy Corduroy Terra via Swiss Sense.

Trend 1: New Traditional 
Oude elementen en details, maar dan in een modern jasje: een mix tussen trendy en sfeervol. Met de New Traditional stijl worden bekende motieven en vormen van ‘toen' dankzij de uitvoering in een eigentijdse stof of kleur, weer helemaal van nu.

Trend 2: Evergreens
Groen was het afgelopen jaar al niet te missen in het interieur van de slaapkamer, maar met de Evergreens trend gaat dit nog een stapje verder. Haal de natuur, het bos en buitenleven nóg meer naar binnen. Want wat is een betere plek om te ontspannen dan in de natuur?

Trend 3: Boutique Hotel Chic 
Dompel jezelf onder in de luxe en sfeervolle stijl van een boetiekhotel! Creëer thuis de sfeer van je laatste citytrip en waan je elke dag op vakantie. 

Meer informatie:
Swiss Sense
www.swisssense.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven