Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Gorinchem

Eerste Nederlands Kampioenschap Parketleggen georganiseerd voor kinderen (8-12 jaar)

Dit jaar wordt er voor het eerst een officieel en uniek Nederlands Kampioenschap Parketleggen georganiseerd voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Het kampioenschap staat open voor alle kinderen, die op de een of andere manier een relatie hebben tot de vloerenbranche èn creatief zijn.

Het NKP - Kinderen wordt gefaciliteerd door Rigo Verffabriek. ''Het NKP-Kinderen houden we op zondag 11 september, naast het NKP voor de beste parketteurs van Nederland, tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Gorinchem. Onder leiding van professionals maken de deelnemende kinderen naar eigen inzicht een uniek bord van 100 x 100 cm, die ze na afloop mee naar huis nemen. Elke deelnemer krijgt een mooie beker als aandenken en voor de nummers 1, 2 en 3 zijn er heuse prijzen te winnen. We gaan er een echt feest van maken en zorgen dat het een onvergetelijke herinnering zal worden. Broertjes, zusjes, familie en vriendjes zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen en bepalen als kinderjury wie de publieksprijs zal krijgen."

Meld je (klein-) kind aan via info@platformparketbranche.nl of stuur een appje naar 0651112982.

Publicatiedatum: