David Nosrati (CEO bij A-Meubel) over opening 11e vestiging:

"Dit is pas het begin, op naar de 30 filialen!"

'We willen in de komende jaren tientallen vestigingen openen', zo stelde CEO van A-Meubel David Nosrati een paar maanden geleden. En het blijft niet bij ambitieuze plannen. In de afgelopen paar maanden heeft het meubelbedrijf drie vestigingen geopend: Roosendaal, Leeuwarden en sinds kort ook in Apeldoorn. De laatst genoemde showroom, van 1500 m2, opende 1 augustus haar deuren. Hiermee komt de teller op 11 te staan.

"Op naar de 30", zegt David, die aangeeft dat dit pas het begin is. "Binnen zes maanden willen we minimaal aan de 15 filialen zitten!" Is daar nog plek voor in Nederland, kun je je afvragen? Volgens David wel in ieder geval. "Er zijn nog geniet interessante plaatsen, zoals Groningen, Roermond, Heerlen, Dordrecht, Leiden of Heerhugowaard. We wachten rustig af en slaan toe als een geschikt pand op de markt komt."David geeft aan dat A-Meubel zo snel kan groeien, doordat ze een goed concept hebben, dat overal uitgerold kan worden. "Vanaf het moment dat we een geschikte locatie op het oog hebben, kunnen we binnen een week alles geregeld hebben. Zo kunnen we enorm snel schakelen", legt David uit. 

Tevens vindt David het belangrijk om te benoemen dat het bedrijf geen leningen open heeft staan, maar het compleet met eigen middelen doet. "We plussen sinds 2008 elk jaar gigantisch. Daardoor kunnen we deze stappen zetten." Nu is het een kwestie van afwachten. "Als mensen een goede plek weten, mogen ze altijd contact met me opnemen."

Meer informatie:
A-Meubel
088 844 8888
info@a-meubel.nl
www.a-meubel.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven