Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hästens verwikkeld in juridische strijd

Wie aan Hästens denkt, denkt aan het blauwwitte ruitjespatroon. Toch denken Teddie & Courtney Garrigan, eigenaren van Coco & Dash, daar anders over. Ook bij dit interieurbedrijf staan de blauwwitte ruitjes centraal in de collectie. Dit zorgt voor een juridische strijd, die volgens Furniture Today geïntensiveerd is. 


Teddie and Courtney Garrigan, eigenaren van of Coco & Dash.

De Zweedse fabrikant van luxe matrassen spant een federaal proces aan in Californië als reactie op de eerdere juridische stappen van de detailhandelaar. Eind vorig jaar ontvingen Coco & Dash-eigenaren Courtney en Teddie Garrigan een opzeggingsbrief van de fabrikant van luxe matrassen over hun gebruik van een blauw-wit geruite bank die ze op sociale media hadden getoond, aangezien Hästens trademarks heeft op het patroon in de VS dat teruggaat tot 2000. Bij Coco & Dash zijn ze het er niet mee eens en noemen het 'een poging tot pesten'.

Bron: Furniture Today

Publicatiedatum: