Team Nederland blikt terug en vooruit op succes in 2022

BerryAlloc wil verder uitbreiden naar minstens 25 brand corners met haar dealernetwerk

In 2022 groeide BerryAlloc naar vijftien brand corners in Nederland. Daarnaast organiseerde de vloerenproducent de eerste editie van haar Flanders Flooring Days in de BerryAlloc-showroom en een Dealer Event in Valkenburg. BerryAlloc lanceerde ook twee vernieuwde collecties, Chateau en High pressure floors, en haar nieuwe online tool Floorfit. Een drukke agenda die getuigt van succes. Dat geldt ook voor de tweede helft van 2022, met een beursstand op InCoDa en vt wonen&design en verdere uitbreiding van de brand corners en het dealernetwerk. Dat meldt het vloerenbedrijf in een persbericht.


Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland, deelt de prijs met Joran Van den Elst, Esco Vloeren.

Twee vernieuwde collecties
Van laminaat en parket tot high pressure floors, vinylplanken en -tegels: consumenten vinden het volledige productaanbod van BerryAlloc in de brand corners, verspreid over Nederland. Sinds dit jaar horen daar ook deze twee vernieuwde collecties bij:
- Chateau: trending laminaat met visgraat
Deze exclusieve visgraatlaminaat is klein in formaat maar groots in schoonheid en elegantie. De populaire laminaatcollectie bestaat uit levensechte houtdecors die ook nog eens extreem krasbestendig zijn en makkelijk in reiniging en onderhoud. Met zes nieuwe decors, telt de Chateau-collectie nu vijftien decors in totaal.
- High pressure floors: de sterkste vloeren ter wereld
De high pressure floors - en vooral de collecties Grand Avenue en Grand Majestic - liften innovatie en design naar een hoger niveau, met mooie houtlooks. Hun uitzonderlijke, extra lange of brede plankformaten bombarderen deze vloeren tot favorieten voor residentieel en commercieel gebruik.

Een nieuwe online tool: Floorfit
Wie een nieuwe vloer zoekt, legt die nu virtueel met Floorfit: een nieuwe online tool waarmee je eender welke BerryAlloc-vloer visualiseert in je eigen ruimte. Zo hoef je je niet meer voor te stellen hoe je vloer er zal uitzien in je woonkamer. Deze tool werkt voor gelijk welke kamer en is beschikbaar voor alle vloeren van BerryAlloc. In drie stappen zie je jouw vloer in een specifieke ruimte:

- Snap: laad een eigen foto op naar Floorfit of gebruik een standaardkamer uit de tool;
- Select: kies uit verschillende vloertypes en -kleuren, patronen en legrichtingen; en
- Floorfit: bekijk je droomvloer in je ruimte, deel het resultaat en bestel hem makkelijk bij je plaatselijke BerryAlloc-verdeler.

Dealerevent St. Gerlach in Valkenburg  

Twee events
Begin mei 2022 vond de allereerste editie plaats van de Flanders Flooring Days. De gloednieuwe BerryAlloc-showroom in Wielsbeke opende toen haar deuren voor alle BerryAlloc-partners. Naast de thuisbasis en de producten van BerryAlloc, maakten de genodigden ook kennis met het team.

Eind juni werden de Nederlandse dealers dan weer ondergedompeld in de wereld van BerryAlloc: tijdens een Dealer Event in Château St. Gerlach in Valkenburg. Er waren workshops, activiteiten, een sneak preview naar 2023 en netwerkmogelijkheden op een afsluitende bbq. Twee van de verdelers konden een overnachting winnen in de Château St. Gerlach in Valkenburg. Een daarvan is al bekend: degene die de hoogste omzet haalde – proficiat Esco Vloeren. De andere overnachting valt nog te verzilveren: door degene die de creatiefste socialemediapost plaatst voor 1 augustus 2022.

Nog veel in het vooruitzicht
BerryAlloc zet haar succes en netwerking verder, met onder meer aanwezigheid op verschillende beurzen. Je ziet de vloerenproducent dit jaar nog op de vakbeurs InCoDa en op de vt wonen&design beurs. Volg BerryAlloc op LinkedIn om op de hoogte te blijven van events en beurzen.

Het Nederlandse team ambieert de landelijke dekking nog verder uit te breiden naar minstens vijfentwintig brand corners met haar dealernetwerk. Dat team bestaat momenteel uit Yvonne Brok (Country Manager) en Heleen Manussen (Accountmanager West-Nederland). Op het Dealer Event nam Iris Teurlinx (Accountmanager Zuid Nederland) afscheid van BerryAlloc. Er staat een vacature open voor haar functie, alsook voor versterking in het Noorden. Collega Hans Van Kralingen (Key Accountmanager) is nog steeds aan het revalideren van een intense Corona-besmetting: hij is intussen gelukkig aan de beterende hand, wat fantastisch nieuws is.

Ruime waaier
BerryAlloc biedt naar eigen zeggen een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. 'Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling.'

BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Dit internationaal bedrijf is in België gebaseerd met filialen in Frankrijk en Noorwegen met een actief klantenbestand in over 45 landen. BerryAlloc maakt deel uit van Beaulieu International Group (B.I.G.), een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen, half-afgewerkte technische producten, wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen en meubelstofferingen. Meer informatie vind je op www.berryalloc.com.   

Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven