Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groeispurt groothandel vooral op gebied van raamtechniek

INTR. ziet openstaande vacatures vervuld, maar zoekt nog accountmanager raamdecoratie

Om haar ambitieuze plannen vorm te geven, startte INTR. via de vacaturepagina van Wonen360 een personeelswerving. De groothandel wilde haar verkoopteam uitbreiden met drie personen. In de vier hoofdgroepen vloeren, vloertechniek, raamtechniek-decoratie en parket wil de onderneming nóg sterker worden.
Inmiddels zijn al twee nieuwelingen aangetrokken: Jelle Remerie (37) krijgt als raamtechniek-specialist Noordoost-Nederland onder zijn hoede, Max van Toor (28) voegt zich bij het vloerenteam; als accountmanager bezoekt hij klanten in de regio Midden- en Oost-Nederland. Laatstgenoemde neemt het rayon over van Henk Garrits, die op zijn beurt als accountmanager aan de slag gaat in het raamdecoratieteam voor Midden- en Noord-Nederland (inclusief Noord-Holland).

"Max woont in Houten, heeft voorheen gewerkt bij onder andere PPC, Ruiter Dakkapellen en de firma Zon en Scherm. Collega Jelle woont in Dalfsen, hij heeft gewerkt bij Veneta.com en Cotap. Uiteraard zullen beide heren eerst starten met een uitgebreid inwerktraject bij INTR.", vertelt commercieel manager Jacob Mink.

INTR. zoekt nu nog een accountmanager raamdecoratie die de regio Zuidwest-Nederland onder zijn of haar hoede gaat nemen en in dit deel van Nederland de hoogwaardige raamproducten van INTR. gaat promoten.


Max van Toor is de nieuwe accountmanager voor de regio Midden- en Oost-Nederland, Jelle Remerie voor Noordoost-Nederland. 

De groothandel in professionele raamdecoratie, vloeren en vloertechnische materialen maakte in de afgelopen periode een forse groei door. Inmiddels is de tijd aangebroken om op het gebied van deskundigheid en specialistische kennis bakens te verzetten. Of zoals directeur Harry Elshof het zegt:  "Het is tijd voor de next step."

INTR. wil graag de groothandel zijn 'die met je meedenkt'. Om deze belofte waar te kunnen maken is het verkoopteam inmiddels met twee personen uitgebreid. Naar een derde wordt nog gezocht. "Op deze manier krijgen de afnemers van INTR. altijd het beste advies", zo redeneert de directie.

Het assortiment van INTR. bestaat uit vier belangrijke hoofdgroepen: vloeren, vloertechniek, raamtechniek-decoratie en parket. Binnen élk specialisme wordt intensief samengewerkt tussen klant en groothandel, zodat de afnemer van INTR. niet alleen kan rekenen op het beste advies, maar ook op de meest actuele collectie en de beste verkoopondersteuning. "Binnenkort start ook de werving voor nieuwe accountmanagers Parket", geeft Jacob Mink alvast aan.

Specialistische kennis
Om haar positie op de markt van raamdecoratie verder te versterken, worden de drie nieuwe accountmanagers ingezet als specialisten. "Nu weet iedereen heel veel van alles, maar eigenlijk niet genoeg als het om specifieke productkennis gaat", legt Harry uit.

"Wat wil je ook als je 12 a 13 duizend artikelen in huis hebt", zegt salesmanager Bart Terpstra. "De markt vraagt om specialistische kennis, bijvoorbeeld op het gebied van raamdecoratie. Om je kennis up tot date te hebben, moet je daar eigenlijk elke dag mee bezig zijn. Daar gaan we nu ook op inzetten, dat zo gauw deze kennis nodig is deze ook direct ingezet kan worden. Je kunt dan inderdaad denken aan een winkelier die met een klant zaken wil doen waarbij de deskundige hulp van ons bedrijf wordt ingezet." 


Commercieel manager Jacob Mink (r.) heet Jelle Remerie welkom.

Het verkoopteam Raamtechniek wordt met twee nieuwe accountmanagers versterkt. Voor Noordoost-Nederland is inmiddels Jelle Remerie aangetrokken, voor Zuidwest-Nederland wordt nog naar een nieuwe verkoper uitgekeken.
"We willen korter op de bal spelen", zegt Jacob. "Accountmanagers die een winkelier bezoeken die meer kennis over een bepaald product nodig heeft, brengen we in contact met onze specialist waardoor alle vragen beantwoord kunnen worden. Het gaat om een stukje ontzorgen, waarvan ook wij als INTR. uiteindelijk de vruchten plukken. De winkelier krijgt namelijk steeds meer kennis waardoor hij onze producten gemakkelijker gaat verkopen."

Flinke groeispurt
Vooral op het gebied raamdecoratie - inclusief rails en roeden en een compleet horrenassortiment - maakt  INTR. een flinke groeispurt door. Vandaar dat de groothandel deze stap, het op de baan sturen van meer specialisten, wel moest nemen. "Gemak is de trend, de markt vraagt om elektrische oplossingen, zeker op het gebied van het bedienen van raamdecoratie. Daar zijn we als INTR. dan ook goed in."

Interesse in de functie van accountmanager raamdecoratie voor de regio Zuidwest-Nederland? Kijk dan hier voor alle informatie.

Meer informatie:
INTR.
Hamburgweg 8
7418 ES Deventer
T 088-0204000
info@intr.nl   
www.intr.nl