Accountmanager raamdecoratie regio Zuid Nederland | INTR.


Ben jij graag dagelijks bezig met het geven van (technische) adviezen over raamdecoratie, horren, rails en roedes aan jouw klanten en collega’s? Is het verkopen van onze hoogwaardige raamproducten jouw passie? Lees dan verder!

Voor het verder professionaliseren van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager raamdecoratie regio Zuid Nederland

Ben jij graag dagelijks bezig met het geven van (technische) adviezen over raamdecoratie, horren, rails en roedes aan jouw klanten en collega’s? Is het verkopen van onze hoogwaardige raamproducten jouw passie? Dan hebben wij een mooie functie voor jou bij een groeiend bedrijf in een moderne werkomgeving!

HOE ZIET JOUW FUNCTIE ERUIT?
Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van zakelijke relaties met nieuwe en bestaande Raamdecoratie accounts. Je maakt samen met de Sales Manager de accountplannen en voert deze zelfstandig uit.

Je bent in staat jouw doelstellingen te behalen zonder daarbij de organisatie doelstellingen uit het oog te verliezen.

Maar je bent niet alleen verantwoordelijk voor je eigen klanten; je ondersteunt en adviseert ook je collegae Accountmanagers op het gebied van raamdecoratie.

Belt een klant of collega Accountmanager met een vraag, dan help jij deze, met jouw expertise, verder. Zie jij kansen in de markt ontstaan of zie je elders mogelijkheden? Dan ga jij erop af om te kijken of je een nieuwe klant kunt binnenhalen.

Ondanks jouw ‘buitenfunctie’ ken jij jouw collega’s binnen goed en creëer je draagvlak voor een optimale samenwerking. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor de klant doordat je kennis hebt van het product en weet waarover je praat. Daarbij schakel je hulp in waar nodig.

Je ziet het als een uitdaging de omzet- en margedoelstellingen voor onze productgroep Raamdecoratie samen met je collega’s te bereiken.

Jij rapporteert direct aan de Sales Manager. Het spreekt vanzelf dat je alle commerciële activiteiten vastlegt in CRM en deze ook opvolgt.

WAT VRAGEN WIJ?
Je hebt een zeer sterke commerciële drive. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ga je geen gesprek uit de weg. Je bent in staat om op jezelf te reflecteren en tegenslagen om te zetten in kansen.

Wij vinden het belangrijk dat je energie krijgt van wat je doet! Dat is de basis om succesvol te kunnen zijn. Wat je verder nodig hebt is:
- Een afgeronde mbo + / hbo opleiding of een hbo werk- en denkniveau;
- Commerciële werkervaring en ervaring in de raamdecoratie branche is een pré;
- Een resultaatgerichte instelling en een ondernemende mentaliteit;
- De bereidheid en het vermogen om in teamverband te werken;
- Het vermogen in je eigen werkzaamheden te plannen en te organiseren;
- Klantgerichtheid in combinatie met ‘empathisch’ vermogen;
- Je bent woonachtig in het midden of oosten van Nederland.

Nog geen ervaring óf een van bovenstaande punten nog niet volledig ontwikkeld, maar ben jij er wel van overtuigd dat jij dé kandidaat bent? Overtuig ons!

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?
- Een groeiende organisatie waarin je volop de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen;
- Een marktconform salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je mee brengt;
- Wij kennen 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur);
- Een lease auto;
- Een onkostenregeling;
- Een bonusregeling.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Jouw nieuwe werkplek is bij INTR; een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor de woning-, projectinrichting en parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR bestaat uit een klantgerichte benadering, een optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten (A-merken). Met ruim 80 professionele medewerkers werkt INTR voortdurend aan een verbetering van haar producten en diensten. Naast onze hoofdvestiging in Deventer beschikken wij over INTR. Points in Delft, Den Bosch, Hoofddorp, Hengelo, Heereveen, Hoogeveen, Leek, Nieuwegein, Nuth en Zwolle.

GEÏNTERESSEERD?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met onze Sales Manager; Bart Terpstra (06 10 10 14 87). Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV (liefst in PDF formaat) naar hr@intr.nl.


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven