Ethimo en Christophe Pillet creëren nieuwe lijn buitenmeubelen voor 'wonen aan zee'

Costiera+Baia is de spannende nautische uitdaging van Ethimo en Christophe Pillet, een collectie lounge-elementen geboren uit een ontmoeting tussen technische knowhow en esthetische gevoeligheid, ontworpen om de stemmingen, unieke stijl en kwaliteit die de Ethimo outdoor collectie altijd heeft onderscheiden, en het op jachten en grote boten en in jachtclubs heeft laten brengen.

Dit nieuwe gamma voor de nautische sector bestaat uit twee collecties, Costiera en Baia, elk met hun eigen kenmerken maar met dezelfde sfeer, waardoor ze perfect samengaan.Costiera+Baia maken een ongekend opwindende uitstap in de wereld van jachtdesign en buitendecoratie, en suggereren een open-air lifestyle filosofie die van het droge land naar de zee gaat, waarbij de boot wordt geconfigureerd als een leefruimte zonder grenzen, die op een verfijnde comfortabele manier moet worden ingericht, waarbij de interieurs in constante dialoog staan met de exterieurs.

De nieuwe jachtcollectie is een oefening in maatwerk die esthetiek en functie harmonieus combineert: stoffen, royale proporties en technische materialen van topkwaliteit komen samen in comfortabele vormen met een grote aantrekkingskracht, perfect als origineel meubilair, zelfs in "drijvende" loungeruimtes met een grote hedendaagse allure.

Costiera en Baia zijn verkrijgbaar in twee zitoplossingen, waarvan de namen zelf fascinerende zeegezichten oproepen en de wereld van het zeilen beschrijven in een ideale combinatie van hedendaags design en prestaties.

Costiera heeft volumineuze kussens en de vorm van de zittingen, afgezien van de basis, is geconstrueerd met technische vulling die de eigenlijke structuur definieert. Baia heeft zachte kussens die rusten op een basis die wordt begrensd door een systeem van met stof beklede panelen.Het leidmotief voor de hele collectie is één enkele sfeer die wordt versterkt door de selectie van materialen en afwerkingen uit de wereld van de jacht en een reeks stoffen die teruggrijpt op het echte erfgoed van alles wat nautisch is, herwerkt in een eigentijdse toets. Bovendien maakt de veelzijdige modulariteit van de lounge en zonnedek elementen het mogelijk om aangepaste instellingen te creëren om aan elke gebruikersbehoefte te voldoen. Costiera en Baia tellen samen meer dan twintig stukken die, met elkaar gemixt en op elkaar afgestemd, kunnen worden gebruikt om ruimtes van verschillende types, groottes en vormen in te richten.

Alle bekledingen, met een zachte comfortabele greep, hebben eigenschappen en kenmerken die hun prestaties in elke buitencontext of -situatie garanderen en ervoor zorgen dat het meubilair in de loop der tijd al zijn oorspronkelijke schoonheid en functie behoudt. De bekleding is waterafstotend en 'geseald' met een speciale techniek waardoor water niet kan binnendringen, alle kussens en armleuningen hebben gemakkelijk te verwijderen losse hoezen en het leer is milieuvriendelijk en specifiek voor buitengebruik.

Met haar nieuwe Costiera+Baia collectie creëert Ethimo een ontmoetingspunt tussen de wereld van de zeilvaart en de wereld van de outdoor decoratie, door verrassende nieuwe feel-good scenario's te genereren die de tijdloze elegantie van een nautische vibe uit de jaren zestig oproepen en herwerken in een hedendaagse toets.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven