'Cody Gakpo en Vivianne Miedema schitteren in nieuwe brandcampagne matrassenmerk M line'

Cody Gakpo en Vivianne Miedema zijn sinds zaterdag (9 juli) al voetballend te zien in de nieuwe commercial van matrassenmerk M line. 'Daarnaast is een belangrijke rol weggelegd voor de ‘gewone’ Nederlander. M line visualiseert bewust die combinatie omdat het dagelijks leven immers ook topsport is. De bedden, boxsprings, matrassen en kussens zijn er dan ook voor iedereen die overdag het maximale uit zijn dag wil halen. Door de drukverlagende eigenschappen van M line herstellen spieren in de nacht sneller', meldt M line in een persbericht.

“De nieuwe commercial is een vervolg op de herpositionering die drie jaar geleden is ingezet. Hierbij willen we laten zien dat je geen topsporter hoeft te zijn om topprestaties te leveren. Het dagelijks leven is immers ook een vorm van topsport. Of je nou op je werk moet presteren, je kinderen op tijd op school probeert te krijgen of de bus probeert te halen; een goede nachtrust kan voor iedereen het verschil maken. We zien dat deze combinatie voor M line goed werkt en dit uit zich onder meer in de toegenomen naamsbekendheid de afgelopen jaren. De scenes uit de commercial zijn bovenal herkenbaar en menselijk", aldus Steffy Postma – Clephas, brandmanager van M line.  

Ambassadeurschap
Vivianne Miedema was al ambassadrice van de Green Motion matrassen collectie, de 100% circulaire matrassen van M line. De samenwerking met de 23-jarige aanvaller Cody Gakpo is nieuw. Waar de Eindhovenaar komend voetbalseizoen zal schitteren is nog even de vraag, maar voor nu staan alle lichten op groen voor deelname aan het WK in Qatar in november. Dat zowel Vivianne als Cody uitgerust aan het EK, het nieuwe voetbalseizoen en het WK beginnen, staat met M line in ieder geval vast!

De nieuwe campagne zal het komende jaar rondom alle grote voetbal- en wielrenwedstrijden te zien zijn. M line is al sinds jaar en dag Official Sleep Supplier van de KNVB. Onlangs zijn de OranjeLeeuwinnen en staf nog voorzien van een nieuw M line hoofdkussen. Ook de renners van Team Jumbo Visma slapen structureel op hun vertrouwde M line. Tijdens de grote wielerwedstrijden worden de matrassen zelfs van hotel naar hotel gebracht! Of de Tour, het EK, de Vuelta en het WK daadwerkelijk worden gewonnen in bed, zal blijken.

Naast de KNVB en Team Jumbo-Visma is M line ook Official Sleep Supplier van Ajax, NOC*NSF en Fonds Gehandicaptensport. De nieuwe TV-commercial is geproduceerd door EyeForce.

Meer informatie:
M line
www.mline.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven