Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘Exploderende voorraden, minder bestellingen, chaos toeleveringen’

'Onverwachte verkoopdaling overrompelt Amerikaanse meubelwinkels en fabrikanten'

De plotselinge daling van de consumentenvraag dit voorjaar heeft meubelwinkels en fabrikanten in de Verenigde Staten (VS) overrompeld. Dat heeft geleid tot exploderende voorraadniveaus, afnemende bestellingen en chaos in de toeleveringsketen. Veel bedrijven kampen hierdoor met financiƫle uitdagingen. Het Amerikaanse nieuwsplatform Furniture Today meldt zelfs dat "dit resulteert in een vloedgolf van ontslagen, fabrieks- en winkelsluitingen en faillissementsaanvragen."


Meubels van het Amerikaanse meubelbedrijf Lane.

De Amerikaanse problemen worden verergerd door een zwakke huizenmarkt, stijgende rentetarieven en duizelingwekkende verschuivingen in de inflatie. Volgens Furniture Today zitten ondernemers uit de interieurbranche in de VS met de handen in het haar en vragen ze zich af hoe de markt er de komende tijd uit gaat zien. Er wordt gezocht naar mogelijkheden, maar tot op heden is het nog niet duidelijk hoe de branche op de 'bearmarkt' moet inspelen.

Bron: Furniture Today

Publicatiedatum: