Uitgereikt op de tuinmeubelvakbeurs Garden Preview te Houten

Dit is de winnaar van de Design Award 2023

Op de elfde editie van de tuinmeubelvakbeurs Garden Preview 2022 te Expo Houten waren de meest vooraanstaande en toonaangevende leveranciers van tuinmeubels en andere outdoor producten aanwezig. Zij tonen hun collecties voor 2023.

''Belangrijkste doelstelling van Garden Preview is om inkopers in een ongedwongen sfeer een overzicht te geven van het beste dat vooraanstaande leveranciers uit de Benelux kunnen bieden. Zij nemen uitgebreid de tijd om met de bezoekers van gedachten te wisselen over de trends voor het komende jaar waarna men weloverwogen inkoopbeslissingen kan nemen,'' stelt de organisatie.


De Design Award 2022 uitreiking vond maandag 4 juli aan het einde van de eerste beursdag plaats. 

Design Award 2022
Aan het einde van de eerste beursdag werd de felbegeerde Design Award uitgereikt. Beursorganisator DOFAS (voorheen Branchevereniging B3) kent jaarlijks de Design Award toe aan een exposant met een verrassend tuinmeubelontwerp. 

Bezoekers van de beurs konden een stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Deze ontwerpen staan tentoongesteld in de Design Experience Room gedurende de beursdagen. Stemmen kon alleen ter plaatse door het inleveren van een stemformulier. Alleen bezoekers op maandag 4 juli konden hun stem uitbrengen.

Het ontwerp met de meeste publieksstemmen zal voor 50% meetellen bij de bepaling van de uiteindelijk winnaar door een deskundige vakjury. De jury bestond dit jaar uit Reina Albinus (hoofdredacteur Tuincomfort, Ed van Engelen (industrieel ontwerper MOED concept styling design) en Marie-Elise Bruins Slot (Founder Wonen360).

De criteria op de ingezonden modellen waren onder andere innovatief, materialengebruik, praktisch in gebruik, goed verkoopbaar, uitstraling etc. 


V.l.n.r. de vakkundige jury met de winnaar: Ed van Engelen, Frits Wolf (4SO) Reina Albinus en Marie-Elise Bruins Slot. 

Winnaar
De winnaar die de Design Award 2022 in ontvangst mocht nemen was 4 Seasons Outdoor (4SO). Zij hadden hun innovatie Calpi Low Dining ingezonden.

''Dank aan alle stemmen van de bezoekers én de vakjury voor deze schitterende prijs. We zijn onwijs trots!'' aldus eigenaar Frits Wolf van 4SO.


De winnende set van 4SO.

Meer informatie;
Garden Preview
info@dofas.nl 
www.gardenpreview.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven