Beter Bed speelt rol in film Johan Nijenhuis

Beter Bed is de trotse partner van Zwanger & Co, de nieuwste film van Johan Nijenhuis die vanaf 7 juli draait in de Nederlandse bioscopen. Zwanger & Co is een feelgood movie die bol staat van de familie-uitbreidingen en alle perikelen die daarbij horen. Een perfecte fit met de producten én de boodschap ‘Beter slapen, beter leven’ van slaapspecialist Beter Bed.Johan Nijenhuis is bekend van de kaskrakers De Beentjes van Sint Hildegard, Verliefd op Cuba, Verliefd op Ibiza, Rokjesdag en Toscaanse bruiloft. In zijn nieuwste film met onder andere Lieke van Lexmond draait het om één familie met moeders, vaders en (overgroot) opa’s. Alle vormen en uitdagingen van het ouderschap komen aan bod. Dat een hoofdrol is weggelegd voor het (familie)bed, zal geen verwondering wekken. Als studente Eva (gespeeld door Bo Maerten) onverwacht zwanger wordt van Thomas (Manuel Broekman), gaan zij voor de aanschaf van het nieuwe familiebed voor deskundig advies naar een Beter Bed winkel.

Beter Bed en de première
Tijdens de feestelijke première op 25 juni in Pathé Tuschinski in Amsterdam, zet Beter Bed de boodschap ‘Beter slapen, beter leven’ kracht bij met een kleine verrassing voor Johan Nijenhuis en bezoekers. In de foyer van de bioscoop heeft de slaapexpert een heuse slaapkamer staan met daarin het bed uit de film. Diverse influencers en andere bezoekers beantwoorden na de filmvertoning op het bed vragen over wat zij van de film vonden en ook het belang van goed slapen tijdens de zwangerschap komt aan bod. Voor alle gasten is er bovendien een goed gevulde goodiebag met spulletjes van Beter Bed en andere partner.

Winactie Q-music
Luisteraars van Q-music kunnen van 4 tot en met 10 juli kans maken op een complete slaapkamer make-over. Net als de acteurs uit Zwanger & Co lekker slapen in een mooi ingerichte slaapkamer. Via het radiostation wordt de prijs t.w.v. 5000 euro weggeven, aangeboden door Beter Bed.

Meer informatie: 
Beter Bed
www.beterbed.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven