Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Naast all weather loungesets

Outdoor Lifestyle biedt ook totaalconcepten in afgesloten veranda's

Outdoor lifestyle is 16 jaar geleden begonnen met ontwerpen van een all weather loungeset in combinatie met Sunbrella stoffen. Ondertussen zit het bedrijf in een niche markt waar de klant een geheel op maat gemaakte all weather loungeset kan samenstellen met de meest kleurvaste outdoor stoffen, onder andere uit Italië.

Eigenaresse Manon Idema: ''Hun klanten kiezen vaak de hoogste prijs categorie stoffen omdat er een duidelijk verschil zit in uitstraling en zachtheid. Ze onderscheiden zich omdat ze naast de goedkopere stoffen zoals Sunbrella een hele uitgebreide luxe collectie outdoor stoffen hebben die geweven zijn met een chenille garen. Dit is een ingewikkeld weefproces en het resultaat is een fluweel zachte stof waar prachtige structuren en printen van geweven kunnen worden. En alles kan buiten blijven staan in alle weersomstandigheden en zelfs schoongemaakt worden met chloor omdat alle stoffen kleurvast zijn.''

Ze hebben ook een velvet collectie in heel veel kleuren waar de aluminium weather loungesets, poefjes en kussens van gemaakt kunnen worden. De klanten denken vaak dat velvet moeilijk is in onderhoud maar het is een stof die heel makkelijk schoon te maken is.

Totaal inrichting veranda
Ondertussen wordt Outdoor Lifestyle niet alleen gevraagd voor het samenstellen van een All weather loungeset op het terras of onder een veranda of poolhouse bij de klant maar doen ze ook totaal concepten in afgesloten veranda’s met openslaande glaswanden zodat je er in de zomer als winter kunt vertoeven. Ze verzorgen een totaal concept om te beginnen met hun eigen all weather loungeset, behang, houtpanelen, hang en -stalampen, stoelen, tafels, kaarsenhouders, vazen, plaids, vloerkleden, bijzettafels, windlichten etc etc.. Ze gaan zelfs in juni een totaal concept verzorgen in Curacao onder een prachtige palapa.

Zie hieronder een voorbeeld van een totaal project:


De showroom is open op afspraak

Meer informatie:
Outdoor LIfestyle
info@outdoorlifestyle.nl
www.outdoorlifestyle.nl

Publicatiedatum: