Nova Carpets brengt nieuwe catalogus uit

Nova Carpets presenteert met trots haar nieuwe collectie met een gevarieerd aanbod van luxueuze karpetten. Verrassende dessins zijn toegevoegd aan de collectie, die gepresenteerd wordt op de website en doormiddel van een catalogus. De catalogus is inmiddels gedrukt en staat vol mooie karpetten. Binnen de actuele collectie met veelal handgemaakte karpetten van natuurlijk materialen zijn volop keuzemogelijkheden te vinden.Soms heeft een inrichting maar één kleur nodig en is een karpet het item dat een interieur compleet maakt. Nova Carpets heeft meerdere effen karpetten in haar collectie maar die een elegant dessin hebben door de verschillende poolhoogtes van het karpet.

Ivar
Karpet Ivar is door haar ruitmotief stijlvol en een echte blikvanger voor in huis. Omdat het karpet letterlijk op de grond ligt, staat het aan de basis van elk interieur.

Max
Karpet Max onderscheid met haar kenmerkende “mos”tekening. De combinatie van de gesneden en de lussenpool zorgt er voor dat de tekening in hoog-laag effect zichtbaar wordt. Net als karpet Ivar is dit een hoogwaardig tapijt van wol en tencel met een poolhoogte van 17mm. Heerlijk zacht om op te zitten, liggen en lopen.

Desert
Ook wanneer er gezocht wordt naar een kleurrijk karpet stopt de zoektocht bij Nova Carpets. Karpet Desert is stijlvol en charmant en daarom perfect om een inrichting wat levendiger te maken. Kleurrijk en een statement in huis.Tailor Made
Tevens heeft Nova Carpets de mogelijkheid om een eigen karpet op wens samen te stellen, Tailor Made. Een eigen uniek karpet dat past bij een interieur in de kleuren en vormen naar wens. Het karpet kan geleverd worden in elke gewenste afmeting en dessin. U heeft de keuze uit een gesneden pool of lus. Met maar liefst 214 kleuren wol en 75 kleuren viscose heeft u een uitgebreide mogelijkheid om uw eigen karpet te ontwerpen.

Onderhoud
Voor een langere levensduur van een karpet is goed onderhoud van groot belang. Om zo lang mogelijk van het aangeschafte karpet te kunnen genieten is de website www.vloerkleedonderhouden.nl
opgericht. Een efficiënte manier om klanten van informatie te voorzien.

Meer informatie:
Nova Carpets
Stephensonstraat 47
7903 AS Hoogeveen
0528 745 745
info@novacarpets.nl
www.novacarpets.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven