Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Villeroy & Boch heeft voor elk project een geschikt toilet'

In de toiletruimte zijn comfort, design en hygiëne onwijs belangrijk. En ook het toilet zelf moet er mooi uitzien, hygiënisch zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn. Maar welk toilet is het meest geschikt voor welk project? En waarin onderscheiden toiletten zich? Villeroy & Boch heeft een aantal toiletten op een rijtje gezet.


V&B-Finion.

Krachtig, hygiënisch én zuinig  
De TwistFlush toiletspoeling zorgt voor een optimaal spoelresultaat en is tegelijkertijd uiterst waterbesparend. Een krachtige draaikolk van wervelend water spoelt het gehele closet grondig tot bovenaan schoon. Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering. Bovendien wordt elke druppel water gebruikt voor de spoeling, wat de verspreiding van aerosolen aanzienlijk vermindert.

Design
Let bij de keuze van het toilet op de andere vormen in je badkamer. Kies een design wat daarbij aansluit: rond, ovaal of hoekig. Bij Villeroy & Boch heb je keuze uit verschillende designs. Ronde toiletten bieden een fijn zitcomfort en zijn daardoor populair. Hoekige toiletten hebben daarentegen weer een moderne, strakke uitstraling.

Handige combi-packs
Villeroy & Boch biedt handige combi-packs aan met een closet en bijpassende toiletzitting. Er zijn diverse varianten, zoals een set met een wandcloset en toiletzitting of een set met een staand model en toiletzitting en uitgevoerd met of zonder DirectFlush of TwistFlush technologie. Deze combi-packs zijn niet alleen heel praktisch maar hebben ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.


V&B Subway.

Kleuren
Naast de vorm kan ook de kleur doorslaggevend zijn voor een toilet. Uiteraard zijn de meeste toiletten verkrijgbaar in klassiek wit. Voor veel projecten voldoet dit ook, maar om een andere sfeer te creëren, kan er ook gekozen worden voor een andere kleur. Vooral matte en donkere toiletten zijn op dit moment populair en zorgen direct voor een luxe uitstraling. De toiletten Subway 2.0  en Memento 2.0 zijn naast White Alpin (glanzend wit) ook verkrijgbaar in de kleuren Ebony, Graphite, Pergamon en Stone White.

Hygiëne
Zuiverheid en hygiëne zijn in de badkamer of toiletruimte belangrijk. Door de gladde oppervlakten van de Villeroy & Boch toiletten kunnen kalk en vuil zich nauwelijks hechten. Met de CeramicPlus-toplaag wordt het spoelwater direct omgezet in druppels en wordt het overige vuil mee gespoeld. In combinatie met de innovatieve glazuurlaag AntiBac wordt de groei van bacteriën nog eens met 99,9% verminderd. Super hygiëne dus met deze toepassingen.

Eén geheel
Een fonteintje is onmisbaar naast het toilet. En het mooiste resultaat creëer je door het fonteintje en het toilet qua stijl op elkaar af te stemmen. Het populaire Avento toilet met DirectFlush technologie heeft een frisse vormgeving. Bijpassend is er een fonteintje beschikbaar in mat of glanzend wit en een meubel in 8 moderne kleuren. Villeroy & Boch heeft meerdere complete collecties zodat de perfecte combinatie tussen toilet en fontein eenvoudig gemaakt kan worden.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: