Veel nieuwigheden van Rolf Benz in Milaan

Op de Salone del Mobile in Milaan presenteert Rolf Benz zich in een open, weidse ruimte in de stijl van een minimalistisch geïnterpreteerd palazzo. Met een elegante stand nodigt de designonderneming uit het Zwarte Woud de bezoekers uit voor een ontmoeting in een moderne, emotionele Rolf Benz-wereld. De luchtige ontmoetingsruimte in het midden van de stand is gegroepeerd rond een citroenboom.


Rolf Benz KUMO.

In een ambiance die wordt gekenmerkt door marrone, specerijtinten en zinnelijk nachtblauw presenteert Rolf Benz nieuwe producten voor alle segmenten van Living, Dining en Bedding tot en met de outdoor-collectie Rolf Benz YOKO, die voor het eerst internationaal wordt gepresenteerd. De enscenering van het luxueuze inrichtingsmerk is ook afgestemd op de pas geopende en succesvol beheerde Rolf Benz-filialen in de 'Stadthöfen' in Hamburg en in de gerestaureerde Union-brouwerij in de wijk Ostend in Frankfurt.

Het virtuoze spel met vormen, kleuren en natuurlijke materialen, dat men bij Rolf Benz zoekt en waarvan men geniet, wordt bekroond door een cineastische belevenis. Geprojecteerd op de voorzijde van de stand kan de bewegende beeldtaal van de nieuwe merkcommunicatie worden ervaren – fraai en rustig in zwart en wit. Ervoor ontvouwen zich samenhangende woonconfiguraties, die in samenspel met het eigen kastmeubelprogramma en doordachte accessoires het verlangen naar warmte in een rusteloze wereld stillen.

Ook het nieuwe stoffenconcept, waarin driedimensionale stoffen, met name bouclé en velours, een belangrijke rol blijven spelen en een nieuw opkomende voorkeur voor kleurrijke accenten, sluit aan bij deze woonwens. Organische, vriendelijke, omarmende vormen zijn de trend – en worden weerspiegeld in het pronkstuk van de beurs, de bank Rolf Benz KUMO.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven