Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

LS Bedding verwelkomt hoofdaandeelhouder

LS Bedding verwelkomt Waterland als nieuwe hoofdaandeelhouder. Als één van de meest vooraanstaande onafhankelijke private equity investeringsgroepen in Europa zal Waterland LS Bedding bijstaan in het realiseren van haar groeiambities. De groep wil haar groeitraject verder versnellen door strategische overnames en verdere internationalisering. De overname van LS Bedding past dus perfect in dat kader.

Waterland heeft een bewezen trackrecord in het succesvol sturen van bedrijven en wil met de instap in LS Bedding bouwen aan een pan-Europees huis van premium merken in slaapcomfort. Begin dit jaar investeerde Waterland ook reeds in twee Duitse slaapcomfort bedrijven, Ruf Betten en BRUNO.Toekomstperspectief
Voor LS Bedding, beter bekend van haar drie merken Ergosleep, Magnitude en Nox biedt dit mooie perspectieven naar de toekomst.
In het bijzonder voor het merk Ergosleep waar er met het unieke SLAAP-DNA concept nieuwe mogelijkheden zijn om dit breder uit te rollen op internationaal vlak.

Aandelen
Waterland neemt de aandelen over van de Belgische investeringsgroep Dovesco en van het huidige en vorige management, die bij deze transactie ook herinvesteren in de nieuwe groep. De transactie zal naar verwachting tegen het einde van het tweede kwartaal 2022 worden afgerond.

Meer informatie:
LS Bedding
www.lsbedding.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven