Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

FOTOREPORTAGE HUISSHOW I-CATCHERS

"De kleur goud is enorm populair, deze zal in de komende jaren niet veranderen"

Op maandag 9 en dinsdag 10 mei jl. heeft I-Catchers haar allereerste huisshow ooit gehouden. In de nieuwe showroom stonden de kersverse collecties tentoongesteld. Zo zijn er in totaal ongeveer honderd artikelen aan het assortiment toegevoegd. Tevens was het de officiële opening van de toonzaal in Buurmalsen. En dat mocht niet onopgemerkt blijven. Bekijk hier de noviteiten in de fotoreportage.

Door de gehele nieuwe collectie is een 'golden touch'  terug te zien. Mede-eigenaar Gaurav Bhandari, die vanuit India over was gevlogen, heeft veel vertrouwen in de collectie. "Goud is tegenwoordig enorm populair en dit zal in de komende jaren niet veranderen. We merken dat het ook direct aanslaat bij onze klanten. Zo krijgen we veel enthousiaste reacties." Overigens bevatten de producten veel ingelegd marmer, gecombineerd met messing.


V.l.n.r. Pascal van Zon, Cees van Schuppen, Rutger Bongers, Karin Nap, Gaurav Bhandari, Bart Bockweg en chef-kok Peter Buskens. Bekijk hier de overige foto's.

Sfeervolle showroom
Ook de andere eigenaar, Bart Bockweg, was uiteraard aanwezig. Enkele weken geleden zei hij: "Ik hoop dat de weergoden ons goed gezind zijn." Met een temperatuur boven de 20 graden en geen wolkje aan de lucht, was dat zeker het geval. "We zijn ontzettend blij met de locatie. De sfeer is ronduit geweldig, zo in het zonnetje en tussen de weilanden. In deze showroom komen de producten ook écht tot hun recht." Bezoekers van de huisshow konden onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de nieuwigheden. Zo stond er in de 'tuin' een chef-kok verrukkelijke maaltijden te bakken op een OFYR.


Chef-kok Peter Buskens verzorgde twee dagen de catering.

Handgemaakte producten
Gaurav vertelt dat alle meubelen van I-Catchers met de hand gemaakt worden in India, waardoor geen enkel product hetzelfde is. "In totaal bieden we ongeveer 200 mensen werkgelegenheid." Dit sociale aspect is overigens erg belangrijk voor de ondernemer. "Ik wil graag wat terug doen voor de gemeenschap. Het is mooi dat we dat op deze manier kunnen doen." Aansluitend hierop stimuleert het bedrijf ook de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Zo bestaat het management in de fabrieken (op Gaurav na) alleen uit vrouwen.

Steentje bijdragen
Toch is dit nog niet het einddoel. In de toekomst wil Gaurav nog een stapje verder gaan. "Ook op ecologisch gebied zou ik graag ons steentje bijdragen. Persoonlijk wil ik voor elk verkocht meubelstuk een boom planten in mijn geboorteland." De eerste stappen zijn gezet, maar voor nu blijft dit een ondernemersdroom en een plan voor de toekomst.Meubelbeurs Brussel
Eind 2022 zal I-Catchers exposeren op Meubelbeurs Brussel. Dit deed het bedrijf een keer eerder. Echter is er sinds dien veel veranderd volgens Gaurav. "Voor corona deden we al mee. Echter hebben we een aantal jaar overgeslagen, maar nu zijn we helemaal ready klaar voor de volgende stap."

Tevens staat de komende huisshow al op de planning. B
egin september, rond Meubelhart Beusichem, zal deze gehouden worden. Tenslotte licht Bart deze keuze toe: "Bezoekers kunnen de beurs dan gemakkelijk combineren met onze huisshow, dat tijd en moeite scheelt voor iedereen. Het grote verschil tussen de beurs en onze huisshow is dat het bij ons een groot feest wordt. We kijken er nu al weer naar uit!"Meer informatie:
I-Catchers
Haagse Uitweg 1a
4197RC Buurmalsen
020 261 00 06
info@i-catchers.eu
www.i-catchers.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven