Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE CORETEC

'Flanders Flooring Days was zeer goed event'

Afgelopen week, van maandag tot en met donderdag vond het event Flanders Flooring Days plaats. Enkele honderden vloerenprofessionals uit 55 landen reisden af naar West- en Oost-Vlaanderen om daar een of meerdere fabrikanten van vloerbedekking te bezoeken. Associated Weavers, Balta, Beaulieu International Group, COREtec Floors, ITC, IVC Group, Lano Carpet Solutions, Modulyss, Ragolle en Unilin Flooring zetten gezamenlijk hun deuren open.

COREtecĀ®, dat in het nieuwe pand in Kruisem is gehuisvest, kijkt terug op een "zeer goed event", laat woordvoerder Philiep Caryn weten. "De belangrijkste COREtec-klanten waren heel enthousiast over de Flanders Flooring Days. Voor COREtec is dit wel voor herhaling vatbaar. President Jan Dossche is er als "new kid on the block" in geslaagd om de belangrijke spelers in de vloerenwereld samen te brengen voor een internationaal event", aldus Caryn.

Bekijk hier de fotoreportage van COREtec.