Angelo M tafels in Qatar bij design hotel

Alinea Design Objects is één van de exclusieve leveranciers van het Katara Towers Lusail, wat later dit jaar zijn deuren zal openen. De iconische torens, gelegen in het Marina District in Doha (Qatar) zijn een architecturale vertaling van het nationale symbool van Qatar en vertegenwoordigen het traditioneel kromzwaard. Dit hotel wordt nu reeds beschouwd als de architecturale parel van de regio.Het interieur is voorzien van exclusief meubilair van verschillende topmerken zodat gasten tijdens hun verblijf kunnen genieten van uniek design. De Angelo M bijzettafels van Alinea konden dan ook niet ontbreken. Alinea zet hiermee stevig voet aan wal in de hospitality sector. "Gezien het tijdloos ontwerp is de Angelo M tafelcollectie enorm veelzijdig waardoor dit design perfect in een woning, kantoorruimte en design hotel past”, aldus ontwerper Leo Aerts.

Het is overigens niet de eerste keer dat interieurarchitecten van design hotels gecharmeerd zijn door de internationaal bekroonde Angelo M collectie. De tafels zijn onder meer te bewonderen in het Four Seasons Hotel in Minneapolis en het SO hotel in Parijs.


Katara Towers Lusail.

Leo Aerts
Dertig jaar na zijn salontafel ontwerp voor B&B Italia ontwerpt Leo Aerts, interieurarchitect en drijvende kracht achter Alinea, nog steeds functionele objecten met een sterke heldere belijning en een esthetische uitstraling. In 1987 werd de salontafel Meta een succes voor B&B Italia en Leo Aerts besloot om naast zijn interieurprojecten ook meer aandacht te besteden aan meubelontwerp.Zijn origineel vitrinekast ontwerp VISIBILE werd meermaals bekroond en wordt nu beschouwd als één van de klassiekers onder de vitrinekasten. Het werk van Leo Aerts is gekenmerkt door een tijdloze, pure vormgeving en esthetische composities die het functionele overstijgen. De waardering voor zijn ontwerpen komt tot uiting in de vele internationale onderscheidingen. Lang voor er sprake was van duurzaamheid, cradle to cradle, recyclage en circulaire economie waren al deze aspecten reeds geïntegreerd in zijn ontwerpfilosofie en in zijn ontwerpen.

Meer informatie:
Alinea Design Objects
www.alineadesignobjects.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven