Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Duurzame divider toegevoegd aan collectie Occony

Occony heeft een duurzame divider als optie toegevoegd aan haar work desk collectie. De duurzame werkplekken van Occony kenmerken zich door de slanke stalen profielen en het minimalistische, tijdloze design.Bio based
Duurzaamheid was het vertrekpunt voor de ontwikkeling van dit akoestische paneel. Het unieke paneel is samengesteld uit bio based materialen en afvalstromen die zich stuk voor stuk laten recyclen. De kern van het paneel is gevuld met een pulp gemaakt van reclamefolders en oude kranten die wel zijn geproduceerd maar nooit zijn verspreid. Om de panelen super strak af te werken wordt een tussenlaag schapenwol aangebracht, deze zorgt tevens voor de hoge akoestische waarde. 
Op het gebied van kwaliteit is geen consessies gedaan. "De werkplekken zijn opgebouwd uit de beste materialen die zich eenvoudig laten opknappen en hoogwaardig laten recyclen. Omdat we het belangrijk vinden dat onze producten maximaal aansluiten op de wensen en ideeën van de architect en eindgebruiker, is er een ruime keuze in het type bladafwerking en kleuren", aldus Occony.Meer informatie:
Occony
www.occony.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven