Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

De Huismuts en M line slaan handen ineen

Rachel van Sas, beter bekend als De Huismuts, en M line slaan de handen ineen voor de nieuwe boxspringcollectie van de bedden- en matrassenleverancier. Influencer Van Sas staat bekend om haar bohemian stijl, die geïnspireerd is op haar Indonesische roots. Voor de samenwerking heeft Van Sas haar eigen M line boxspring samengesteld onder de naam ‘Favoriet van De Huismuts’.


Rachel van Sas (De Huismuts) op de door haar samengestelde Elite boxspring.

Op Instagram en in haar vlog inspireert De Huismuts dagelijks mensen met tips over onder andere interieur en lifestyle. Daarnaast heeft ze vorig jaar een boek uitgebracht en is ze mede-eigenaresse van vakantiepark Het Wylde Pad. Op dit park zijn alle accommodaties uitgerust met M line boxsprings, matrassen en hoofdkussens.

YouTube serie
Om de nieuwe M line boxspring onder de aandacht te brengen interviewt Van Sas drie bekende Nederlanders voor haar YouTube serie Het Wylde Pad. Actrice Birgit Schuurman, zangeres Do en stylist en blogger Lizzy van der Ligt worden uitgenodigd voor een ontspannen overnachting op het vakantiepark, om het slaapcomfort van M line zelf te ervaren. Vervolgens praat Van Sas in de interviewreeks met de drie bekende Nederlanders over het belang van slaap, in combinatie met het ouderschap. Zo wil M line, dat bekend is van de samenwerkingen met topsporters,  laten zien dat je geen topsporter hoeft te zijn om topprestaties te leveren. Want ouderschap is ook topsport. 

De serie is vanaf 22 mei te zien via deze link.

Meer informatie:
M Line
www.mline.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven