Tweede editie Hansgrohe Aqua Days 2022

Water is life – and quality of life. En daarnaast ook een uiterst kostbaar goed. Op de tweede Hansgrohe Aqua Days staan innovaties rond design, technologie en duurzaamheid centraal. Tijdens dit event op 10 en 11 mei ontdekken bezoekers niet enkel de nieuwigheden van hansgrohe en AXOR, maar ook de stappen die de Hansgrohe Group zet om duurzaamheid te maximaliseren en waterbronnen te behouden zonder afbreuk te doen aan de douche-ervaring.


Foto: Axor.

Water als drijfveer voor innovatie
Al vanaf dag één is de missie van hansgrohe het bieden van een uitstekende waterbeleving en het verminderen van het waterverbruik. De nieuwste productreleases zetten stuk voor stuk in op het verrijken van het leven van de consument met duurzame waterervaringen. Op de Aqua Days laten bezoekers zich onderdompelen in visionaire innovaties van hansgrohe en AXOR zoals de gloednieuwe waterbesparende kranenserie Rebris, duurzame doucheseries zoals de Pulsify met de vernieuwende PowderRain-sproeitoestand, ultramoderne keukenfiltersystemen en designopties zoals de Vernis-douchepijp in trendy matzwart.

"In de Hansgrohe Groep zijn we al meer dan 120 jaar toegewijd aan de passie om het leven met water op een innovatieve en duurzame manier vorm te geven. Na ons jubileumjaar in 2021 zullen de komende jaren nog duidelijker in het teken staan van verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Hoe kunnen we leven met deze belangrijke hulpbron duurzaam en innovatief maken? Dit is slechts één van de vragen die wij ons stellen en waarop wij onze gasten op de Aqua Days antwoorden zullen geven", aldus Hans Jürgen Kalmbach, Hansgrohe CEO.

Oog voor detail
Ook op vlak van design zijn hansgrohe en AXOR koplopers. Zo voegt de samenwerking met wereldberoemde designers persoonlijkheid toe aan de badkamer. Ze spelen perfect in op de trends met de nieuwe Black Editions van zijn populairste series en de AXOR Nature Shower-serie voor de tuin.

Praktische info
Wat: Hansgrohe Aqua Days ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Wanneer: 10 mei 2022 van 9u tot 10u30
​​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 11 mei 2022 van 16u tot 17u30
​​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
​Hoe: registratie via https://pro.hansgrohe.com/registration 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven