Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rubbervloeren objectflor nu Cradle 2 Cradle gecertificeerd

De twee rubbercollecties van objectflor, ARTIGO en SaarFloor zijn bekroond met Cradle-to-Cradle certificaten. ''Met trots presenteren wij de Cradle-2-Cradle certificering van onze rubberproducten. objectflor test, verbetert en perfectioneert de producten voortdurend-voor het best mogelijke resultaat. Wij werken voortdurend aan onze duurzaamheidsstrategie.''

Rubber vloerbedekkingen hebben al zo'n 20 jaar een vaste plaats in het portfolio van objectflor. Naast een goed ontwerp en hoge prestaties in drukbezochte gebouwen is er speciale aandacht voor het aspect duurzaamheid. De ARTIGO- en SaarFloor vloerbedekkingen zijn al vele malen gecertificeerd en bekroond. Nu is daar nog een belangrijk label aan toegevoegd: beide collecties zijn bekroond als Cradle-to-Cradle-producten in de categorie "Silver" vanwege hun consistente bijdrage aan een circulaire economie: de basis van deze vloerbedekkingen is natuurlijk- of synthetisch rubber gemaakt van restmaterialen en dat zonder natuurlijke hulpbronnen te vernietigen of te verbruiken.

Het "Cradle-to-Cradle"-certificaat wordt toegekend aan producten die ofwel als biologische grondstoffen in de biologische kringloop worden teruggebracht of als "technische grondstoffen" continu in technische kringlopen worden gehouden.

Stephan Wolff, algemeen directeur van objectflor, is blij met de nieuwe onderscheiding: ''Onze ARTIGO- en SaarFloor-producten worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en strenge controles. We willen onze klanten de zekerheid geven dat ze met onze vloeren ook de juiste keuze maken, voor het milieu."

Meer informatie:
objectflor
www.objectflor.de 

Publicatiedatum: