Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Grote selectie quick ship items'

Pim Bakker van Four Most Agency voegt nieuw tuinmeubelmerk aan zijn portfolio toe

Pim Bakker heeft onlangs een nieuw tuinmeubelmerk aan zijn portfolio van Four Most Agency gevoegd, Mindo. Dit label komt uit Denemarken en is in 2020 opgericht met de gedachte om jonge designers hun visie te geven over designmeubilair in de tuin. Ze werken bijvoorbeeld samen met Thomas Alken en Rikke Frost. De laatste heeft de talentenshow voor nieuwe designers gewonnen.

De oprichter heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling van tuinmeubelen voor het topsegment. Ze halen hun grondstoffen en half-fabricaten van over de hele wereld. Het outdoor touw komt van weverijen uit Italië en de stoffen zijn van het Franse Sunbrella. Productie en Assemblage gebeurt in Azië en daarna gaat het naar warehouses in Amerika en Europa.

Bijzonder aan de collectie is dat er een grote selectie zogenaamde ´quick ship´ items zijn. Dit zijn vooraf geselecteerde combinaties van frame en stofkleur waarvan er extra voorraad is. Deze zijn meestal op voorraad of ander maximaal zes weken levertijd. Dealers ontvangen wekelijks een overzicht van de voorraad.

De collectie is te bekijken in Amsterdam in de showroom van Pim Bakker. Mindo heeft een grote stand tijdens de aankomende Spoga Gafa beurs en ze zijn aanwezig tijdens 3 days of design in Kopenhagen.

Meer informatie:
Four Most Agency - Pim Bakker 
pim@fourmostagency.com 
www.fourmostagency.com