Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Table du Sud opent living area in Utrecht

Aankomend Paasweekend is het zover, Table du Sud, het Brabantse interieurmerk, zal haar nieuwe living area openen van wel 600 m2. Dit is een uitbreiding op de bestaande showroom van Table du Sud in Utrecht - die afgelopen jaar al eerder haar deuren opende. Table du Sud hoopt met het nieuwe gedeelte klanten nóg meer te kunnen inspireren met ideeën voor de woonkamer. Naast tafels worden ook alle andere meubels van het merk getoond waaronder banken, kussens, salontafels, fauteuils en sidetables.



Nieuwe living area
Table du Sud breidt letterlijk uit - niet alleen door een living area van 600 m2 te openen, maar ook door diverse nieuwe lanceringen. Table du Sud heeft dan ook hard gewerkt om 12 nieuwe bankstellen aan te bieden, deze worden tentoongesteld in de nieuwe showroom inclusief talloze nieuwe kussens. Ook is de exclusieve Table du Sud x Mood collectie vanaf dit weekend in de nieuwe showroom (en website) beschikbaar.

Mood du Sud
"Zoals men van Table du Sud gewend is, is de klant ook bij deze exclusieve stoelen-collectie de regisseur van zijn of haar nieuwe aanwinst", aldus het interieurbedrijf. Dit betekent dat er keuze is uit vier verschillende kuipjes, tien verschillende materialen en vijf verschillende onderstellen, tevens verkrijgbaar met een bijpassend zitkussen. Daarnaast zijn er op het gebied van kleur ook talloze mogelijkheden. Zo kunnen de nieuwe stoelen perfect gematcht worden met de eettafel en de rest van het interieur. Deze collectie is zorgvuldig geselecteerd op design en uitstraling, maar ook zeker op bruikbaarheid.

Meer informatie:
Table du Sud
www.tabledusud.nl

Publicatiedatum: