Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gevel by Grønn tovert saaie muur om tot levend ecosysteem

"Met de verticale tuinen van Grønn verandert de gevel, veranda of overkapping in een groene oase zonder dat de planten ruimte in beslag nemen", aldus het bedrijf. De planten zijn namelijk verwerkt in de wand. Gevel by Grønn tovert elke saaie buitenmuur om tot een prachtig levend ecosysteem. De groene gevel geeft een positieve vibe aan de omgeving. Het grote voordeel: Dit systeem biedt voldoende ruimte voor een sterkte wortelontwikkeling en wateropslag. Via een doordacht overloopsysteem wordt het water eenvoudig over de wand verdeeld.

Gevel by Grønn kan geheel op maat worden gemaakt. De kleur en coating kan zelf gekozen worden. De montage is mogelijk op alle typen buitengevels, balustrades en afscheidingen. Naar wens kan de groene wand worden voorzien van een irrigatiesysteem zodat de beplanting altijd wordt voorzien van de juiste hoeveelheid water. Het uitgangspunt van de constructie van dit kwalitatief hoogwaardige en duurzame roestvaststalen systeem, is de wortelontwikkeling van de planten waardoor de planten goed kunnen groeien en lang meegaan. De montage is snel en eenvoudig te realiseren.

Meer informatie:
Grønn
www.gronn.eu

Publicatiedatum: