Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bart Bockweg van I-Catchers over eerste huisshow: "Moeten én zullen ons bewijzen"

Eind vorig jaar kreeg I-Catchers de sleutel van het mooie nieuw pand in Buurmalsen, waar de showroom van de meubelproducent tegenwoordig te vinden is. De exclusieve showroom biedt veel nieuwe mogelijkheden die direct worden aangegrepen. Zo zal er op maandag 9 en dinsdag 10 mei voor het eerst een huisshow gehouden worden.

"Er komen ontzettend veel mooie, nieuwe producten aan", vertelt mede-eigenaar Bart Bockweg enthousiast. “We zijn bijzonder trots op onze nieuwe collecties banken, fauteuils, eetkamerstoelen en kasten. Onze mooie showroom is uitermate geschikt om de collecties goed tot hun recht te laten komen in een ongedwongen sfeer. Natuurlijk hoop ik dat de weergoden ons goed gezind zijn. Dan kunnen we in de zon genieten van een hapje en een drankje. Al gaan we hoe dan ook voor een culinaire verrassing zorgen!"


Bart Bockweg, mede-eigenaar van I-Catchers.

Bart licht alvast een tipje van de sluier: "We zetten in op wat luxere producten. Zo werken we in de nieuwe collectie met ingelegd marmer, gecombineerd met messing. Ook hebben we gekozen voor stoelen van leer in plaats van stof en lanceren we een reeks aan meubelen van eiken-, noten- en teakhout. Last but not Least, hebben we een gehele nieuwe collectie bankstellen en fauteuils welke direct uit voorraad leverbaar zijn."



Het tweedaagse event is een serieuze stap voor I-Catchers. Op deze manier kunnen de producten onder de aandacht gebracht worden bij onze klanten. "Ik ben me ervan bewust dat we ons moeten bewijzen. Je wordt beoordeeld op basis van de kwaliteit van je product en de dienstverlening. Al onze bestaande klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen in zowel de kwaliteit van onze producten maar zeker ook onze dienstverlening. Dit willen we nu op een nog grotere schaal overbrengen", legt Bart uit.



De insteek is duidelijk: op een informele sfeer alle nieuwigheden onder de aandacht brengen bij de bezoekers. "We gaan er gewoon wat leuks van maken. Ik ben al tevreden als men onze nieuwe showroom gezien heeft en iedereen een prettig gevoel overhoudt aan het bezoek. Ik wil dat mensen zien dat I-Catchers een bedrijf is om rekening mee te houden", besluit Bart.



Aanmelden voor de huisshow in Buurmalsen, die op maandag 9 en dinsdag 10 mei gehouden wordt, kan via de onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:
I-Catchers
Haagse Uitweg 1a
4197RC Buurmalsen
020 261 00 06
info@i-catchers.eu
www.i-catchers.eu

Publicatiedatum: