Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kettal-collectie geïnspireerd op het traditionele spel van hoefijzers

Kettal presenteert Ringer, de nieuwe collectie buitenstoelen en -tafels van de eerste samenwerking tussen het Spaanse bedrijf en Michael Anastassiades. Geïnspireerd door het traditionele spel van hoefijzers, wordt Ringer gekenmerkt door de aluminium structuur die het lichte en minimale ontwerp definieert.

Michael maakte gebruik van Kettal's expertise in aluminium fabricage om een robuuste collectie te creëren die toch gemakkelijk te verplaatsen en te herschikken is. De focus van de Ringer collectie is een fauteuil met een enkel arm- en rugelement. De opening van de armleuning heeft een lichte golving als subtiele uitnodiging om op de zitting plaats te nemen, als een echo van de traditionele Chinese stoel met hoefijzerrug.

De uitdaging bestond erin de afzonderlijke elementen waaruit de stoel is opgebouwd, te laten lijken alsof ze elkaar raken zonder zichtbare verbindingen, maar toch voldoende structurele steun te bieden.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: