Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Farrow & Ball en Kelly Wearstler lanceren kleurenpalet voor buiten

Na de release van de geliefde interieur collectie The California Collection, lanceert Farrow & Ball voor het eerst het door Kelly Wearstler ontworpen palet in buitenafwerkingen.

De California Collection, die vorig jaar werd gelanceerd voor binnenshuis, biedt nu een manier om de stijl van de westkust naar de buitenruimte te brengen. De twee weerbestendige formules, Exterior Eggshell en Exterior Masonry, maken het mogelijk om hout, metaal en muren buitenshuis te transformeren en bieden bescherming aan een brede reeks van oppervlakken buitenshuis.


Het ontwerp is alleen gemaakt voor inspirerende doeleinden. Kan worden nagemaakt met de finish Exterior Eggshell of alternatieve kleuren van Exterior Masonry, afhankelijk van het type oppervlak. Foto: Joyce Park.

De internationaal erkende ontwerpster Kelly Wearstler, die met Farrow & Ball samenwerkte aan de reeks, zegt: "De California Collection leent zich door zijn veelzijdigheid en zonovergoten kleurenpalet bij uitstek voor buitenomgevingen. Als ik buiten met natuurlijke materialen werk, gebruik ik graag aarde- en rustieke tinten, zoals Sand of Salt. De beige ondertonen vullen moeiteloos de rijke chromatische nuances aan van steen, hout of zelfs leer.

Palm en Faded Terracotta zijn ook veelzijdig. Ze kunnen dienen als complementaire tinten voor een buitentuin of als rustgevende kleuren om de helderheid van een veranda of keuken op te vangen.
Werken met felle kleuren is een gemakkelijke manier om contrast toe te voegen en de aandacht te vestigen op specifieke kenmerken in een buitenomgeving. Kleuren als Citrona of Tar kunnen bijvoorbeeld een voordeur echt tot een pronkstuk maken, zonder de rest van de gevel te overschaduwen.


Links: tafel in Palm No. CC4 en stoelen in Salt No. CC5, beide Exterior Eggshell. Rechts: bloempot op voetstuk in Faded Terracotta No. CC8, stoel in Salt No. CC5 en de muren in Tar No. CC1, Exterior Eggshell.

Donkere kleuren zijn een mooie manier om een dramatische maar verheven stempel te drukken op de buitenkant van een huis. Een huis volledig in Tar schilderen kan de woning echt naar een nieuw niveau tillen, en ik vind het altijd leuk om de buitenverf aan te vullen met accenten binnenshuis, zoals balustrades, deuren of kasten die in dezelfde kleur zijn geschilderd", besluit Wearstler.

Daar waar de collectie voorheen exclusief te koop was in Noord-Amerikaanse winkels en op farrow-ball.com, is ze nu overal verkrijgbaar waar Farrow & Ball verf wordt verkocht.
De acht kleuren van The California Collection zijn gemaakt met dezelfde rijke pigmenten, ingredièˆnten van hoge kwaliteit en waterbasis met een laag VOS-gehalte als de rest van het Farrow & Ball assortiment.


Links: muren in Faded Terracotta No. CC8 en Sand No. CC2 in Estate Emulsion. Rechts: muren in Hazy No. CC6 in Estate Emulsion.

Meer informatie:
Farrow & Ball
www.farrow-ball.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven