Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Advertorial

Ontdek jouw mogelijkheden met een hoogslaper

Ga jij een kinderkamer inrichten? Wellicht is er sprake van een verhuizing en moet ook de kinderkamer opnieuw worden ingericht. Maar het is ook mogelijk dat jouw zoon of dochter het kleinere bed is ontgroeid en het tijd is voor een nieuw bed. Wat dacht je van een hoogslaper? Dit populaire bed is de perfecte manier om een slaapkamer op een leuke manier in te richten. Hier ontdek je alle mogelijkheden met een hoogslaper in een kinderslaapkamer.



Hoogslaper: de manier om ruimte te besparen
De hoogslaper is niet voor niets een populair bed: het is de perfecte manier om ruimte te besparen. Bij een hoogslaper staat het bed hoger en moet je hier met een trapje inklimmen. Onder het bed ontstaat op deze manier ruimte: hier kun je een bureau neerzetten, maar ook een kledingkast of dozen met speelgoed. Een hoogslaper met bureau behoort ook tot je opties: hiermee heb je een bed en bureau in één en hoef je dit niet apart van elkaar aan te schaffen. 

Hoogslapers zijn er in heel veel uitvoeringen. Dit maakt het nog makkelijker om een uitvoering te vinden die aan jouw wensen voldoet. Zo zijn er in de eerste plaats diverse hoogtes: je kunt een lagere hoogslaper vinden met wat kastruimte onder het bed, bijvoorbeeld voor speelgoed of voorleesboeken. Je kunt ook voor de wat hogere hoogslapers kiezen waar genoeg ruimte beschikbaar is voor een bureau. Ook op het gebied van kleur en vorm zijn mogelijkheden. Wat dacht je van een mooie witte hoogslaper of een uitvoering met een makkelijke trap aan de zijkant? Er zijn heel veel manieren waarop je een kinderkamer met hoogslaper helemaal naar wens kunt inrichten.

Online een hoogslaper aanschaffen is makkelijker dan ooit
Een bed aanschaffen doe je gemakkelijk en snel online. Online kun je het complete aanbod bekijken: je vindt alle informatie over de bedden zoals afmetingen en uitvoering. Zo kun je op voorhand bepalen wat het beste bed is. Heb je gevonden wat je zocht? Dan doe je jouw aankoop gemakkelijk online en krijg je het bed bezorgd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het bed in elkaar zetten en slaapklaar maken.

Een hoogslaper is niet alleen de juiste keuze voor kinderen. Ook in een krappe studentenkamer kan een hoogslaper de perfecte manier zijn om een bed en bureau neer te zetten zonder dat dit teveel ruimte in beslag neemt. De hoogslaper is het perfecte bed in heel veel situaties.

Meer informatie:
Eurobedden
www.eurobedden.nl

Publicatiedatum: