Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beproefde pura 5000 serie duka in nieuw jasje

De beproefde pura 5000 serie van duka is binnenkort verkrijgbaar in een nieuw jasje. Gekenmerkt door geometrieën, eenvoudige vormen en heldere lijnen, wordt de serie nu uitgebreid met nieuwe kleuren. De nieuwe kleuren vergroten de mogelijkheden voor individueel design, passend bij elke levensstijl. Om aan alle esthetische eisen te voldoen, zijn de nieuwe kleuren beschikbaar voor de pura 5000 modellen met en zonder wandprofiel.



Nadat in 2021 de profielkleur rvs-look in de serie voor pura 5000 werd opgenomen, brengt de nieuwe ColourArt introductie nu kleur in de badkamer. De scharnieren en grepen van de modellen in zilver hoogglans zijn binnenkort verkrijgbaar in vijf nieuwe afwerkingen: metaal mat wit, metaal mat zwart (gelakt aluminium), metaal geborsteld zwart, metaal geborsteld messing en metaal geborsteld koper (PVD-coating, Physical Vapor Deposition, die zorgt voor slijt-, kras- en corrosiebestendigheid).



De gekleurde scharnieren en handgrepen van de pura 5000 hebben een nog eigentijdser effect en vormen een aangenaam en elegant visueel contrast met de transparantie en schittering van het glas. De profielen van de douchewand zijn in zilver hoogglans. Op de modellen zonder profiel is er een korte zeefdruk op het glas die overeenkomt met de kleur van de scharnieren en handgrepen.

Meer informatie:
Duka
www.duka.it

Publicatiedatum: