Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Oprichter Joep Verbunt: "We zijn vereerd met deze vermelding"

Nederlandse Matt Sleeps uitgeroepen als snelstgroeiende interieurbedrijf van Europa

In de jaarlijkse lijst van de Financial Times met de 1000 snelstgroeiende bedrijven in Europa is het Nederlandse Matt Sleeps bekroond als snelstgroeiende interieurbedrijf in Europa.

De Britse zakenkrant Financial Times brengt vandaag samen met onderzoeksbureau Statista voor de zesde keer de lijst met 1000 snelstgroeiende bedrijven in Europa uit. Daarbij is gekeken naar de behaalde omzet in de periode 2017-2020. In de categorie "interieur" heeft het Nederlandse Matt Sleeps de nummer 1 positie behaald. In de gehele ranglijst staat Matt Sleeps op de 61ste plek van snelstgroeiende ondernemingen van Europa. Matt Sleeps groeide in de onderzochte periode in absolute termen met meer dan 1700%.

Joep Verbunt voelt zich vereerd. FOTO CHARLOTTE ODIJK 

Oprichter Joep Verbunt van Matt Sleeps: "We zijn vereerd met deze vermelding. Ik denk dat een belangrijk onderdeel van het succes is dat we dagelijks bezig zijn om te kijken hoe we onze producten kunnen verbeteren. Doordat we rechtstreeks aan de klant leveren kunnen we veel feedback verzamelen. Op basis van deze feedback verbeteren we onze producten. We zien dan ook dat meer dan 30% van onze verkopen komt door tevreden klanten die ons adviseren aan bekenden."

In november 2021 werd online matrassen/beddenmerk Matt Sleeps in de Deloitte Fast 50 al uitgeroepen tot een van Nederlands snelstgroeiende technologiebedrijven. Ook is Matt Sleeps kanshebber voor de gouden FD Gazellen award die later deze maand wordt uitgereikt. 

Meer informatie:
Matt Sleeps
www.mattsleeps.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.