Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SNURK viert 15-jarig jubileum met SS2022 collectie

'We hebben ons best gedaan om dromen uit te laten komen'

Een team van in totaal 15 man, waaronder oprichters Peggy van Neer en Erik van Loo, hebben weer alle zeilen bijgezet om deze week de nieuwe Spring/Summer 2022 collectie te kunnen lanceren. Het Amsterdamse bedrijf SNURK, dat onder andere bekend is door haar dekbedovertrekken, verkoopt haar producten, zowel online als op meer dan 1500 plekken wereldwijd. 



"We hebben met de prints weer ons uiterste best gedaan om dromen uit te laten komen en een glimlach op gezichten te toveren. Natuurlijk is ook deze collectie weer gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen", laten Peggy en Erik weten. Zo maakt SNURK uitsluitend gebruik van 
biologisch katoen, geproduceerd in een Portugese fabriek.



SNURK SS2022
De nieuwe collectie van SNURK, dat dit jaar haar 15-jarige jubileum viert, loopt uiteen. Toch hebben de dekbedovertrekken in ieder geval een duidelijke overeenkomst: ze zijn opvallend en kleurrijk. "Surf mee op aqua blauwe golven of neem een duik in ons witte Ballenbak dekbedovertrek. Fladder als een Butterfly je lila bed in. Of ze de Diva in jouw gezin in the spotlight. Kom in zomerse sferen met onze Rotan strepen print, of de Aardbeitjes print op fris wit. Ontsnap aan de drukte in onze UFO. En vier ons 15 jarig jubileum mee met de Fresh Laundry prints."



15-jarig bestaan
SNURK maakt al sinds 2007 design beddengoed. Toentertijd begon het het als een 
project, maar al snel werd het duidelijk dat er meer in zat. Momenteel is SNURK uitgegroeid tot een volwaarde webshop.
Volgens het bedrijf zijn de 
vertrekken die je transformeren tot een astronaut, prinses, haaientemmer of zeemeermin het meest populair. "We stoppen veel tijd en aandacht in het zo realistisch mogelijk uitvoeren van prints. Geen kant-en-klaar plaatje van het internet, maar een zelfgemaakte foto van the real thing. Het is niet altijd makkelijk om ‘the real thing’ te vinden."



De SNURK SS2022 beddengoed collectie is vanaf deze week te verkrijgen via de website van SNURK.



Meer informatie:
SNURK
Cruquiusweg 96S
1019 AJ Amsterdam
+31 20 - 7510954
shop@snurkamsterdam.com
www.snurkamsterdam.com