Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelmaker wint 1e circulaire innovatieprijs

Vorige week heeft een meubelmaker uit Wanssum de eerste Limburgse circulaire innovatieprijs gewonnen. De prijs is een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), Provincie Limburg, Rabobank en het LIOF. De bedoeling is om het bedrijfsleven te helpen met - en te stimuleren tot -circulaire productie. Dat meldt 1Limburg.


Ricco Fiorito, circulair business developer bij Cooloo.

Cooloo, het bedrijf waar het om gaat, produceert duurzame, esthetische en ecologische oplossingen en producten. Zo biedt het bedrijf o
plossingen die flexibel toepasbaar zijn en duurzame designproducten door gemaakt kunnen worden.

"Onze 40+ jaar ervaring in de meubelindustrie heeft ons laten zien hoe inefficiënt en vervuilend de huidige meubel-, stoffering- en productie-industrieën zijn. Deze ervaring, gecombineerd met ons innovatieve en out-of-the-box denken, heeft geresulteerd in baanbrekende, disruptieve concepten, klaar om over te stappen naar een duurzame wereld waar Endless Life de nieuwe standaard is."

Bron: 1Limburg

Publicatiedatum: