Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leoxx breidt Spacia-collectie uit met vinylvloer

'Naast tijdloos, gemakkelijk en slijtvast ook antimicrobiële bescherming'

"Projectgeschikt en mooi. Zowel eigentijds als tijdloos. Praktisch en slijtvast. Makkelijk te installeren én te onderhouden. Met als extra een standaard antimicrobiële bescherming. En dat alles uit voorraad leverbaar, ook de akoestische variant met een contactgeluidisolatie van 18 dB", zo omschrijft Leoxx de nieuwe vinylvloer Amtico, die deel uitmaakt van de Spacia-collectie.
 


Van neutraal, warm, rustiek en vergrijsd hout tot zachte natuursteentinten, stoere betonlooks en trendy marmer en terrazzo. Alle 94 designs met realistische hout- en steenoptiek hebben een matte uitstraling, een toplaagdikte van 0,55 mm en zijn verkrijgbaar in diverse tegel- en plankformaten.

De speciale Quantum Guard Elite-urethaancoating vermindert de groei van bacteriën en schimmels met 99% gedurende 24 uur. Daarnaast bevat Spacia uitsluitend ftalaatvrije en biologische weekmakers, zijn de vloeren geproduceerd met 30% gerecyclede content en zijn ze 100% recyclebaar. Onder andere Indoor Air Comfort Gold-gecertificeerd en BREEAM- en LEED-geschikt.

Meer informatie:
Leoxx
www.leoxx.nl

Publicatiedatum: