Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouw mega-distributiecentrum vidaXL afgerond

Op Trade Port Noord, in het logistieke hotspot Venlo, is het grootste distributiecentrum van vidaXL gebouwd. Het vloeroppervlak is 141.000 m². Bestaande uit zes warehouses, 4750 m² vloeroppervlak kantoor, 163 docks, 51.595 m² terreininrichting en een atrium.

VidaXL is een in Nederland gevestigd internationale online retailer en biedt een verrassend assortiment van duizenden producten in diverse categorieën zoals huis, tuin, meubelen en sportartikelen. vidaXL verkoopt haar producten via 31 webwinkels aan klanten in Europa, Verenigde Staten en Australië.



Hardeman van Harten
"In 2017 hebben we de eerste fase voor vidaXL mogen oppakken. In totaal hebben we bij fasering 1 t/m 3 circa 227.120 m² aan dak- en gevelbeplating geleverd en gemonteerd. Het bedrijf heeft inmiddels weer een enorme groei doorgemaakt en daarom is er toendertijd besloten om een nieuw distributiecentrum (fase 4) ter aanvulling op het bestaande distributiecentrum (fase 3) te realiseren", laat Hardeman van Harten weten, dat zich richt bezig houdt met dek- en wandbeplating.



Hardeman | van Harten heeft in opdracht van Van der Heijden bouw en ontwikkeling ca. 140.200 m² dak- en gevelbeplating en ruim 500 betonelementen geleverd en gemonteerd. Ook beplaten ze de loopbrug die het mogelijk maakt om vanaf het eerste kwartaal van 2022 de goederen van fase drie naar fase vier te transporteren.



Meer informatie:
vidaXL
www.b2b.vidaxl.com

Publicatiedatum: