Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelgroep verhoogt winst naar € 873 miljoen

Online verkopen zitten al een tijd in de lift, zo ook voor een Scandinavisch online meubelmerk dat de verkopen via de website sterk zagen stijgen. Het bedrijf, onder leiding van de familie Brunsborg, die ook verantwoordelijk is voor onder andere JYSK, Bolia en Sofa Company, heeft haar winst verdubbeld in 2021. Zo kwam de winst neer op meer dan 873 miljoen euro (6,5 miljard Deense kronen). De omzet van de Lars Larsen Group, waar het om gaat, bedroeg ruim 5,2 miljard euro (39,1 miljard DKK).


Jesper Grove, president en CEO van Lars Larsen Group.

Ondanks dat coronabeperkingen voor uitdagingen zorgden voor een aantal van de bedrijven in de Lars Larsen Group, eindigde het boekjaar 2020/21 met nieuwe records, zowel qua omzet als winst. De omzet steeg tot meer dan 5,2 miljard euro (39,1 miljard DKK), terwijl de winst neer kwam op meer dan 873 miljoen euro (6,5 miljard DKK). 

“Het is een resultaat waar alle medewerkers trots op mogen zijn. Het meest recente boekjaar was een dynamische periode, waarin het voor ons van cruciaal belang was om ons te concentreren op het snel kunnen aanpassen zonder de focus te verliezen op het doel”, zegt president en CEO van Lars Larsen Group, Jesper Grove.

Onder de Lars Larsen Group vallen onder andere de interieurmerken JYSK, Actona Group, Bolia en Sofa Company. Over heel de wereld verkoopt de organisatie haar meubels en woonaccessoires.

Meer informatie:
Lars Larsen Group
www.larslarsengroup.com

Publicatiedatum: