Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Italiaanse steden staan centraal

Headlam komt met drie nieuwe lifestyle-interior tapijt items

Een zachtere wereld begint onder je voeten, vindt groothandel in raamdecoratie en vloerbedekkingen Headlam. Namelijk met tapijt. Zo heeft het bedrijf drie nieuwe tapijt items aan haar lifestyle-interior collectie toegevoegd die geïnspireerd zijn op drie idyllische betoverende steden uit Italië. Bologna, Candela en Livorno.



Het pallet van de items Candela en Bologna zijn op elkaar afgestemd, zodat voor iedere ruimte in huis gekozen kan worden voor hetzelfde kleurbeeld. De Candela is geschikt voor stoffering van trap en gebruik in studeerkamer. De lage pool is slijtvast en door de samenstelling nauwelijks statisch. Hierbij gecombineerd het item Bologna in dezelfde kleuren, door zijn vaste hoogpool zacht voor woon- en slaapkamer. De items Candela en Bologna worden gecombineerd in het staal getoond om juiste het gecombineerd gebruik te vergemakkelijken.
Het item Livorno onderscheidt zich door zijn zachte 'touch' met een vaste pool met hoogte van 17mm. Het pallet heeft acht ton sur ton kleurtonen en een 'silverlook' uitstraling door de two-tone in garens.



Candela
Candela, een middeleeuws dorpje in Zuidoost-Italië, maar ook het nieuwe tapijt Candela van Headlam. "Het tapijt is intiem net zoals het dorp. Met Candela heb je de perfecte combinatie van een sterke vloerbekleding en het comfort van tapijt. Candela is daarmee juist geschikt voor een fijne thuiswerkplek. Ook is dit tapijt fijn op de trap wanneer je geluid wilt dempen en toch een strakke uitstraling wilt behouden", zo laat het bedrijf weten in een persbericht.



Bologna
In de stad Bologna is veel te zien. Kenmerkend zijn de mooie torens zoals op de afbeelding. Bologna is een historische stad met veel kleurtonen in steengebruik. 
Deze kleuren zijn kenmerkend voor het kleurenpallet van het tapijt Bologna. Variërend van industrieel grijs tot warm terra met een kleurtwist in garens. "Deze schakering geeft de ruimte een luxe uitstralingen en met een poolhoogte van 16mm makkelijk te stofzuigen maar toch zacht in 'touch'." 



Livorno
Tapijt Livorno voelt aangenaam en zacht en in combinatie met de juiste ondervloer blijft deze zachte uitstraling jarenlang mooi.
De isolerende eigenschap van tapijt geldt ook voor de Livorno, dus door de keuze van tapijt in plaats van een harde vloer kan de thermostaat een graadje lager. "Bovendien brengt tapijt letterlijk rust in huis. Het dempt de scherpe geluiden en zorgt voor een optimale akoestiek."

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl

Publicatiedatum: