In memoriam: Martin Zoon

'Gezicht' van Keller Keukens overleden

Op 1 januari kreeg het team van Keller Keukens het verdrietige bericht dat hun collega Martin Zoon is overleden. 'Martin is na een kort ziekbed, in het bijzijn van zijn geliefden overleden. Hij is maar 57 jaar oud geworden', meldt het bedrijf op social media.'Martin en Keller go way back. Eind jaren tachtig startte Martin zijn carrière als verkoper in het Keller Keukencentrum in Den Haag. Zijn creativiteit en talent voor ontwerpen vielen al snel op, evenals zijn warme, vriendelijke persoonlijkheid voorzien van een goed gevoel voor humor. Hij ontwikkelde zich tot een ervaren en gerespecteerd keukenadviseur/ontwerper.

Na een korte periode van zelfstandig ondernemerschap keerde Martin begin 2000 terug bij Keller als designer. Een rol waarin hij verantwoordelijk werd voor het “gezicht” Keller keukens. Keller Keukens met een Martin Zoon Signatuur. Maar niet alleen keukens, ook volledige Keller showrooms, nieuwe keukenconcepten en vele beurspresentaties ontsproten aan Martin’s creatieve brein.

In het bijzonder herinneren we ons Martin’s bijdragen aan het Holland Haus tijdens de Küchenmeile in Duitsland, waar hij niet alleen het ontwerpen van de productpresentaties voor zijn rekening nam, maar ook als volwaardig lid van het beursteam klanten ontving en de pers te woord stond.

Met Martin verliest niet alleen Keller, maar ook de keukenbranche een gerespecteerd ontwerper en een mooi en markant mens.
Vele keukenondernemers maakten graag gebruik van de expertise en creativiteit van Martin. Hij werd in de keukenbranche alom gewaardeerd als ontwerper en als mens. Trots zijn we ook op ons in 2020 geopende DKG Inspiration Centre waaraan Martin zijn bijdrage leverde.

Tot op zijn laatst is hij verbonden gebleven aan Keller, als zelfstandig ontwerper maar ook als ontwerper/adviseur bij onze dealer Smart Design in Maassluis, waar hij ook snel een gewaardeerd en geliefd teamlid werd.

Met Martin verliest niet alleen Keller, maar ook de keukenbranche een gerespecteerd ontwerper en een mooi en markant mens. Wij zullen hem missen en wensen zijn naasten en geliefden heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Team Keller KeukensPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven