Hartman deelt tuintrends 2022

Hartman deelt de nieuwste tips en tricks met betrekking tot de tuintrends van 2022. De afgelopen twee jaar hebben we meer dan ooit vakantie gevierd in eigen land. Ook is er extra ruimte gekomen voor thuiswerken én laten we vooral niet vergeten hoe heerlijk het is om in de buitenlucht van elkaars gezelschap te genieten of natuurlijk van de me-time momentjes. Hoe fijn is het als dit kan in jouw trendy tuin, eigentijdse buitenruimte of op een cosy balkon?Back to Nature (kleurgebruik)
De eerste tuintrend van 2022: Back To Nature. Te beginnen met het kleurgebruik. In 2022 gaan we steeds meer natuurlijke kleurpaletten terugzien. Zowel de groene accenten binnen de botanische tuinstijl, als de zachte aardetinten gecombineerd met sprekende kleuren.
Een mooi voorbeeld van een kussen thema waar dit goed naar voren komt, is Ginger Jungle. Groene kleuren voeren de boventoon, maar kunnen goed gecombineerd worden met zachte beige of frisse gele en roze details. Rope
Ben je al bekend met het materiaal rope? Dit touwsoort is speciaal ontwikkeld voor buiten en geeft de tuinmeubelen een excentriek en luxe randje. Hartman is stiekem een beetje verliefd op de Arezzo loungeset. Deze meubelen met het rope materiaal blenden fantastisch binnen verschillende tuinstijlen. Zowel in een Boheemse, als moderne tuin komen ze goed tot hun recht.Back to nature (materiaal)
De laatste jaren is het steeds belangrijker geworden om
een te blijven met de natuur. Hoe ziet hartman dit terug in het Nederlandse outdoor leven? Onder andere door de inzet van materialen die vervaardigd zijn uit natuurlijke grondstoffen. Zoals de Yasmani tafel. Deze robuuste tafel is geheel gemaakt van gecertificeerd teakhout. Als je de tafel zo nu en dan behandeld, dan blijft het deze kleur. Doe je dit niet, dan krijgt het een trendy grijs-zilveren kleur. 
 
Ook is het interessant om te kijken naar de mogelijkheden om items te recyclen en ze een nieuw leven te geven. Denk hierbij aan het hergebruik van potten, flessen en/of kleding.Kies voor een lokaal
De Green Valley behoort tot de Sophie lijn. Dit zijn kunststof kuipstoelen die Hartman produceert in haar eigen fabriek in Losser, Nederland. Hiermee loopt Hartman natuurlijk voor op de derde tuintrend van 2022. Produceer en koop lokaal. Al deze kunststof items worden dus in Twente ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee heeft Hartman het allerbeste zicht op de kwaliteit van de tuinmeubelen en dit bevestigen we met een garantietermijn van vijf jaar.

Naast deze Sophie stoel lanceert Hartman in 2022 een uniek concept: De kunststof loungeset Ibiza. Deze modulaire loungeset heeft vanaf het prille idee in de beginfase, tot aan de ontwikkeling en uitwerking, diverse strenge testfasen doorlopen en staat klaar om in tuinmeubelland geïntroduceerd te worden. Het modulaire concept maakt dat deze Ibiza op allerlei verschillende manieren kan worden neergezet en in vrijwel iedere tuin past. Nog even geduld... Soon more.Comfort
Juist omdat we meer dan ooit thuis zijn, is het steeds belangrijker om niet alleen te kijken naar het uiterlijk en de kwaliteit van een meubel. Het comfort krijgt, zeker voor een langere periode, steeds meer betekenis binnen de tuintrends. Met deze wetenschap heeft ons designteam vorig jaar het Emma ligbed ontwikkeld. Een daybed voor in de tuin. Met een frame van ijzersterk aluminium, afgewerkt met kussens gemaakt van de buitenstof Sunbrella. Vanaf 2022 verkrijgbaar in deze drie zachte vriendelijke kleuren.Ronde en organische vormen
Om het cirkeltje rond te maken, komen we bij de laatste tuintrend van 2022. We gaan in het nieuwe jaar steeds meer ronde vormen zien. Dit is niet alleen het geval bij meubelen, maar ook accessoires met een organisch ontwerp hebben hun plekje hier verdient. Wat vind je van deze gezellige kussens? Door de ronde vorm creëer je een speels plaatje en maak je van jouw buitenruimte een trendy geheel.Meer informatie:
Hartman
www.hartman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven