Webwinkel fonQ lanceert eigen merk

Online woonwinkel fonQ lanceert vandaag (11 januari) een eigen merk: by fonQ. Het eigen merk in modern living biedt een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten. Ruim een jaar lang is er achter de schermen gewerkt aan de ontwikkeling van by fonQ. De eerste items van de collectie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij fonQ.

fonQ timmert hard aan de weg om alle huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ te geven. Creative Director Femke Verheuvel ontwikkelde samen met de Private Brands Manager het eigen merk van fonQ. Verheuvel: “We willen ons specialisme in wonen laten zien en onze klanten een groot en uniek assortiment bieden. Met ons eigen merk kunnen we exclusieve woonitems aanbieden die zowel kwalitatief als toegankelijk zijn en - uiteraard - helemaal volgens de laatste trends”.


Creative Director Femke Verheuvel.

Kwalitatief en toegankelijk
Met de introductie van by fonQ als eigen merk kan fonQ inspelen op de laatste interieurtrends en het ruime assortiment aan producten in Home & Living aanvullen met een eigen collectie. “Ons doel is om hoogwaardige, trendy artikelen te bieden voor een toegankelijke prijs. by fonQ ademt fonQ: uniek, specialistisch en op de trend. De producten zijn gemaakt in samenwerking met kwalitatieve leveranciers die elk specialist zijn in hun eigen vak”, aldus Jeremiah Albinus, CEO van fonQ.by fonQ introductie
by fonQ is fonQ’s eigen merk in modern living. Een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten die je trots maken op je interieur. De meubels en accessoires hebben naast een eigentijds design ook een on trend look én vinden in ieder huis, van modern tot eclectisch, hun plekje. De eerste items van de collectie zijn nu verkrijgbaar, in de loop van 2022 zal de by fonQ collectie verder worden uitgebreid.Meer informatie:
fonQ
www.fonq.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven