Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Serax en Van Duysen slaan opnieuw handen in elkaar voor nieuwe collectie sofa’s

Na succesvolle samenwerkingen rond tafelgerei en buitenmeubilair slaan Serax en Vincent Van Duysen opnieuw de handen in elkaar voor een collectie sofa’s die het DNA van beide instellingen illustreert.
De naam Rudolph verwijst naar Rudolf Michael Schindler, een belangrijke protagonist van het Amerikaanse modernisme uit het midden van de vorige eeuw.



Vincent Van Duysen is een bekende Belgische architecten en interieur- en product-ontwerpers. Zijn stijl is er een van purisme en verfijnd materiaalgebruik. Tijdloze ontwerpen, teruggebracht tot hun essentie. Zijn Vincent Van Duysencollectie voor Serax schreeuwt niet om aandacht, maar valt vanzelf op in haar rust en eenvoud.

De Rudolph-bank is verkrijgbaar in een vrijstaande versie, met twee of drie zitplaatsen, en als fauteuil, met bijzettafels in hout en marmeren bladen. De vrijstaande bijzet- en centrale tafels maken de collectie compleet.


Vincent Van Duysen.

"Ik koos ervoor om te werken met massief zwart of cognac getint hout en marmer vanwege hun textuur, warmte en tactiliteit. Alle stoffen die voor deze collectie zijn geselecteerd, zijn op maat gemaakt in België en verkrijgbaar in de kleuren gebroken wit, beige, zand, smoke en bone. Rudolph is een natuurlijke en supercomfortabele sofareeks die erg veelzijdig uit de hoek komt. We zijn erg blij met het eindresultaat, dat zowel erg Serax als erg Vincent Van Duysen is."

Meer informatie:
Serax
Gallery MR8
Rue des Francs bourgeois
75003 Paris
www.serax.com

Publicatiedatum: