Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sleep Expo Middle East van 22-24/02 in Dubai World Trade Center

'Wereldwijde vraag naar matrassen blijft alleen maar toenemen'

De wereldwijde matrassenmarkt zal naar verwachting 42,84 miljard dollar bereiken in 2028, met een CAGR van 4,8% tijdens de prognoseperiode. De toenemende consumentenaankopen van beddengoedproducten via online kanalen zal de marktgroei stimuleren tijdens de prognoseperiode 2021-2028.

De grote vraag naar ziekenhuisbedden als gevolg van de stijgende COVID-19-gevallen zal deze industrie een boost geven. Bovendien zal de ontwikkeling van innovatieve producten door gerenommeerde bedrijven om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan de gezonde groei van de markt tijdens de pandemie stimuleren.

De groeiende vraag naar huishoudelijke en woninginrichtingsproducten zal de groei van de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. Het toenemende aantal huizen in ontwikkelde en ontwikkelingslanden zal een positieve bijdrage leveren aan de marktgroei. Bovendien zal de toenemende trend naar luxe woondecoraties een snelle uitbreiding van de markt mogelijk maken. Evenzo zal de groeiende vraag naar kinderbedden het marktaandeel van matrassen vergroten.


Een afbeelding van OOST Slaapcomfort in Amsterdam, dat zich sinds 1935 profileert als de beddenspeciaalzaak van Groot Amsterdam, met winkels niet alleen in de hoofdstad, maar ook in Amstelveen en Haarlem. 

'Met de sterke stijging van de marktvraag is dit het moment om nieuwe leveranciers te ontmoeten, meer te weten te komen over nieuwe productlanceringen en innovaties met nieuwe ideeën in februari', laat de organisatie van Sleep Expo Middle East weten. Deze vindt plaats van 22-24 februari 2022 in het Dubai World Trade Center.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven